Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Μυστικά για τον φωτισμό όταν βάφεστε! - Τέρμα οι ατέλειες!

Τι πρέπει να κάνετε για να είστε άψογες;

25 Ιουνίου 2019 13:10
Μυστικά για τον φωτισμό όταν βάφεστε! - Τέρμα οι ατέλειες!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι άψογες όταν βγαίνουν έξω και δεν επιθυμούν ατέλειες στην εμφάνιση τους! Υπάρχουν κάποια μυστικά για το μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζουν οπωσδήποτε! Τα tips αυτά αφορούν κυρίως τα φώτα που έχετε στο δωμάτιο σας ή εκεί που ετοιμάζεστε!

Ο σωστός φωτισμός του χώρου μας παίζει σημαντικό ρόλο στο αν θα βγούμε έξω βαμμένες σωστά ή αν θα μοιάζουμε με… κλόουν.

Δε χρειάζεται όμως να αλλάξετε όλη τη διαρρύθμιση του μπάνιου για να πετύχετε το φως που σας ταιριάζει, αρκεί να κάνετε τα παρακάτω:

Πάρτε μερικές απλίκες:

Ένα ζευγάρι φωτιστικών τοίχου γύρω από τον καθρέφτη σας θα δώσει αμέσως το αποτέλεσμα που ζητάτε. Θυμάστε τις φωτογραφίες από παλιά καμαρίνια; Ε, έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να φωτίσετε το πρόσωπό σας από όλες τις γωνίες χωρίς περιττές σκιές.

Φώτα πάνω από το κεφάλι:

Αν έχετε φως στο πάνω μέρος του καθρέφτη σας κλείστε το για να αποφύγετε τη δημιουργία επιπλέον σκιών στο πρόσωπό σας. Όχι μονο δε σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή ποσότητα foundation, αλλά σας δείχνει και περισσότερο κουρασμένες. Πράγμα που δε θέλέτε να δείτε με το που ξυπνήσετε το πρωί, σωστά;

Διαλέξτε τις σωστές λάμπες:

Να ρίχνετε πάντα μια ματιά στην συσκευασία. Τσεκάρετε την ένδειξη CRI (δείκτης απόδοσης χρωμάτων) και να θυμάστε ότι ο φωτισμός πρέπει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό τόνο φωτός.

Αποφύγετε τις λάμπες με χρώμα:

Σε σύνδεση με τα παραπάνω καλό είναι να μείνετε μακριά από λάμπες με κίτρινους τόνους, αφού θα σας δείχνουν “κιτρινιάρες”, σύμφωνα με το infowoman. Επίσης, αποφύγετε και λάμπες που δίνουν έναν πιο ροζ τόνο, γιατί μπορεί στον καθρέφτη σας να δείχνετε τέλεια στο φυσικό φως, όμως, τα πράγματα αλλάζουν…

Τοποθετήστε έναν dimmer διακόπτη:

Ή με απλά λόγια έναν διακόπτη που ρυθμίζει τη φωτεινότητα. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πώς θα είναι το μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της μέρας! Από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και να προετοιμαστείτε κατάλληλα!

Κόκκινο Κραγιόν: Πώς θα το φορέσετε σωστά!

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν να είναι το σήμα κατατεθέν του αισθησιασμού, αλλά η ιστορία αποδεικνύει ότι συμβολίζουν τη δυναμική υπόσταση της γυναίκας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: ένα κατακόκκινο κραγιόν , είναι σύμβολο εξουσίας. Δείτε πως θα το φορέσετε σωστά!

Βαθύ Πορφυρό
Σου ταιριάζει εάν...έχεις σκουρόχρωμα μαλλιά. Επίσης ταιριάζει με κάθε απόχρωση δέρματος. Ένα πέρασμα με μια σκιά σε βαθιά κόκκινη απόχρωση στα βλέφαρα θα δώσει ένα ελαφρύ αισθησιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα χείλη.
Θα δείχνεις τέλεια αν: θέλεις να κάνεις μια εντυπωσιακή είσοδο σε ένα party ή όταν θέλεις να δώσεις μια πινελιά λάμψης σε ένα απλό μαύρο φόρεμα. Χρειάζεται όμως προσοχή. Να μην επιλέξεις ματ υφές γιατί οι βαθιές αποχρώσεις χρειάζονται λάμψη για να αναδειχθούν.

Ζεστό Καστανοκόκκινο

Σου ταιριάζει εάν...το χρώμα της επιδερμίδας σου κιτρινίζει. Μια γραμμή από καστανόχρωμο μολύβι για τα μάτια και λίγο ρούζ σε ροδακινί απόχρωση είναι ότι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.
Θα δείχνεις τέλεια αν: έχεις μια απογευματινή κυριακάτικη έξοδο ή ακόμα και μια βραδινή αλλά όχι επίσημη εμφάνιση. Αυτή η ζεστή απόχρωση του κόκκινου ταιριάζει απόλυτα με απογευματινό απλό ντύσιμο.

Αθέατο περίγραμμα
Σου ταιριάζει εάν...θέλεις το χρώμα του κραγιόν να διατηρηθεί και να μη δημιουργήσει γραμμές γύρω από τα χείλη. Επέλεξε κάποιο ακριβώς στην απόχρωση με το κραγιόν που χρησιμοποιείς.
Θα φαίνεται τέλειο εάν: το απλώσεις με απαλές κινήσεις από το κέντρο των χειλιών προς τις εξωτερικές γωνίες. Επέλεξε ένα πολύ απαλό ενυδατικό μολύβι που δεν θα τραυματίσει τα χείλη σου και φρόντισε να έχεις πάντα ξυσμένη τη μύτη για απόλυτο περίγραμμα.
Φωτεινό Κοραλί
Σου ταιριάζει ...εάν έχεις ξανθά μαλλιά και μικρά χείλη. Το γκλος είναι εύκολο στην χρήση και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολλές ώρες στη διάρκεια της ημέρας. Είναι ιδανικό για ένα 50 s look και προσθέτει δίνει μοναδική λάμψη με τη προυπόθεση που θα κρατήσεις το υπόλοιπο πρόσωπο ομοιόμορφο με ένα λαμπερό φον ντε τεν και μαύρη μάσκαρα.
Θα φαίνεται τέλειο εάν: Το Απλώσεις σε ενυδατωμένα χείλη ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει μοναδικό και τέλειο. Το κόκκινο με πορτοκαλί τόνους είναι ιδιαίτερα νεανικό και αναδεικνύει τα μικρά χείλη.

 

Ροή ειδήσεων

Share