Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το έξυπνο κόλπο για μακριές βλεφαρίδες!

Σε 15 δευτερόλεπτα μόνο!

24 Ιουνίου 2019 16:30
Το έξυπνο κόλπο για μακριές βλεφαρίδες!

Θέλεις μακριές βλεφαρίδες σε 15 δευτερόλεπτα; Και όμως γίνεται!

Για εκείνες τις ημέρες που θέλεις το βλέμμα σου να είναι σαγηνευτικό όμως μόνο η μάσκαρα σου δεν στο προσφέρει, υπάρχει αυτό το συγκεκριμένο μυστικό θα σου λύσει τα χέρια.


Το μόνο που χρειάζεσαι είναι... το πιστολάκι για τα μαλλιά.

Τι θα κάνεις: ενώ στεγνώνεις τα μαλλιά σου, χρησιμοποίησε το πιστολάκι για να ζεστάνεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες (15 με 20 δευτερόλεπτα είναι αρκετά).

Αφού βεβαιωθείς πως είναι ζεστό και όχι καυτό (σε παρακαλώ, μη κάψεις τον εαυτό σου!) χρησιμοποίησε το όπως θα έκανες κανονικά.

Έπειτα, βάλε μερικά στρώματα από την αγαπημένη σου μάσκαρα.

Μικρά μυστικά για εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

Ποια είναι τα μικρά μυστικά για να έχετε εντυπωσιακές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο; Πραγματικά όλες οι γυναίκες θέλουν να μαγνητίζουν με το βλέμμα τους και να έχουν μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

Τι πρέπει όμως να κάνετε για να έχετε δυνατές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες;

Κάνε προσεκτικές κινήσεις:

Οι προσεκτικές και απαλές κινήσεις στα μάτια έχουν επίσης μεγάλη σημασία. Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας, ειδικά όταν αυτά είναι βαμμένα, ενώ και η αποχή από την έντονη μάσκαρα, θα βοηθούσε τις βλεφαρίδες να αναγεννηθούν.

Κάνε σωστό ντεμακιγιάζ:

Το ντεμακιγιάζ παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία των βλεφαρίδων και πρέπει να γίνεται με απαλές και αργές κινήσεις. Χρησιμοποιούμε πάντα ειδικά προϊόντα για το ντεμακιγιάζ ματιών που αφαιρούν ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα.

Τέλος, εφαρμόζουμε ένα ειδικό προϊόν για την ενίσχυση των βλεφαρίδων:

Από τη μία πλευρά, το κλασικό μαλακτικό κάνει τις βλεφαρίδες μεγαλύτερες και γεμάτες. Από την άλλη, η κερατίνη τονωτική μάσκαρα παρέχει άμεσα αποτελέσματα.

 

Ροή ειδήσεων

Share