Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απλά βήματα για τέλεια χείλη!

Θα θέλουν όλοι να σας φιλήσουν!

15 Ιουνίου 2019 20:36
Απλά βήματα για τέλεια χείλη!

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να έχετε τέλεια χείλη! Μπορείτε να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα που θα σας κάνουν να έχετε τα πιο όμορφα και ποθητά χείλη!

Μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας το βράδυ τρίψτε απαλά μια υγρή πετσέτα πάνω από τα χείλη σας. Αυτό θα τα απαλύνει αλλά θα απομακρύνει και τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια απλώστε λίγο βαζελίνη. Το πρωί αφαιρέστε τη βαζελίνη με μια υγρή πετσέτα.

Κάνε απολέπιση με ζάχαρη, λάδι και ξύδι. Ανακατέψτε μαζί τα 3 αυτά υλικά και στη συνέχεια τρίψτε τα χείλη σας χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα. Αυτό, θα μαλακώσει αλλά και θα καθαρίσει τα χείλη σας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης αμέσως μετά την απολέπιση για να είναι απαλά και να γυαλίζουν.

Τέλος, προσθέστε όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται το κραγιόν σας ώστε το χρώμα να μη φύγει έξω από το περίγραμμα. Απλώστε μια μικρή ποσότητα lip gloss και περιμένετε για 20» πριν κλείσετε το στόμα σας.

Είδατε δεν υπάρχουν πιο απλά και εύκολα βήματα!

Το τέλειο μυστικό για σαρκώδη χείλη!

Θέλεις μεγάλα και ζουμερά χείλη εύκολα και γρήγορα χωρίς επεμβάσεις ειδικών και περιττά έξοδα; Απέκτησέ τα τώρα!

Για εσένα που έχει λεπτά χείλη και και για εσένα που απλά θέλεις να δείχνεις εντυπωσιακή και sexy βρήκαμε τον τρόπο να δημιουργήσεις τα πιο ζουμερά χείλη.

To Scrub

Κάνε απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα και μαλακές, κυκλικές κινήσεις ή φτιάξε το δικό σου home made απολεπιστικό με λίγο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη.


Το Lip balm

Ενυδάτωσέ τα με lip balm που περιέχει έλαιο μέντας, το οποίο δημιουργεί στα χείλη μια αίσθηση καψίματος. Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο σημείο και ενισχύει τον όγκο.

Δημιούργησε την βάση σου:

Χρησιμοποίησε foundation ή concealer και άπλωσέ το στα χείλη όπως θα έκανες και στο πρόσωπο.

he Cupid Bow

Εφάρμοσε μικρή ποσότητα highlighter στο σημείο ακριβώς στο κέντρο του πάνω χείλους που δημιουργεί τόξο. Χάρη σε αυτή την ελάχιστη λάμψη σχηματίζεται η ψευδαίσθηση του πλούσιου όγκου στα χείλη.

Όρισε το σχήμα

Επίλεξε ένα μολύβι χειλιών έναν ή δύό τόνους πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση των χειλιών σου και σχημάτισε το περίγραμμα τους με προσοχή. Τράβηξε την γραμμή μόλις μερικά χιλιοστά πιο έξω από το κανονικό και στην συνέχεια γέμισε με αυτό τα χείλη σου.

Η σωστή απόχρωση κραγιόν

Ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις το κραγιόν σου. Ιδανικά διάλεξε ανοιχτούς τόνους όπως nude, ροζ της τσιχλόφουσκας, baby pink, ροδακινί. Τα σκούρα κραγιόν κάνουν τα χείλη να δείχνουν μικρότερα.

Λάμψεις

Χρησιμοποίησε λίγο bronzer ή σκιά ματιών σε μεταλλική χρυσαφένια απόχρωση. Με το δάχτυλο σου ακούμπησε ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο του κάτω χείλους. Με αυτόν το τρόπο κάνεις contouring στα χείλη και δείχνουν μεγαλύτερα.

Glossy Touch

Ολοκλήρωσε με διάφανο lip gloss και δώσε έμφαση στο κέντρο των χειλιών σου. Mπορεί να προμηθευτείς ένα plumping gloss, που περιέχει στοιχεία που φουσκώνουν ελαφρώς τα χείλη

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share