Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zara: Το απόλυτο cropped top μόνο με 18 ευρώ!

Τρέξτε να προλάβετε! Θα γίνει το αγαπημένο σας!

10 Ιουνίου 2019 12:45
Zara: Το απόλυτο cropped top μόνο με 18 ευρώ!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο όταν πάει μια γυναίκα για ψώνια και αγοράζει τα καλύτερα κομμάτια της μόδας! Αυτή την φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τα καλύτερα από το Zara! Το απόλυτο cropped top μόνο με 18 ευρώ που θα το βρείτε αποκλειστικά στα Zara θα γίνει το αγαπημένο σας για φέτος το καλοκαίρι!

Μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους!

Μην διστάσετε να το φορέσετε με εκρηκτικούς συνδυασμούς που θα αναδείξουν την σιλουέτα σας και θα σας κάνει να μαγνητίσετε τα βλέμματα! Είναι πάντα στη μόδα και θα φορεθεί από πολλές κυρίες φέτος!

Μία μικρή περιγραφή για αυτό που σας προτείνουμε:

Πλεκτό τοπ με όρθιο γιακά και ακάλυπτους ώμους. Λεπτομέρεια ασύμμετρα διάτρητα τελειώματα. Μπορείτε να το βρείτε ακόμα και στο λευκό!

Δείτε τις φωτογραφίες από το cropped top από το Zara:

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ CROPPED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ CROPPED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ CROPPED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ CROPPED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ CROPPED ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR

ZARA: Το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα που έκανε θραύση!

Με αυτό το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα από τα ZARA! Σε πείθουμε ότι το χρώμα είναι fun και σου προτείνουμε τρόπους να το βάλεις στις εμφανίσεις σου.

Αν εμπνεόμαστε απ' αυτά τα πανέμορφα χρώματα που είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, αντιστεκόμαστε σ' αυτά και προτιμάμε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις.

Ήρε καλοκαίρι και σκεφτόμαστε μήπως τώρα είναι τελικά η κατάλληλη εποχή για ν' αλλάξουμε λίγο τις συνήθειές μας. Και φαν του χρώματος στις εμφανίσεις σου να μην είσαι, λοιπόν, έχουμε βαλθεί να σε πείσουμε για το αντίθετο.

Παρακάτω, σου προτείνουμε να συμπεριλάβεις στα outfits σου λίγο χρώμα, κάτι που -trust us- θα αποθεώσει την εμφάνισή σου από τα ZARA!

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
49,95 EUR
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 7727/025

Φόρεμα σε γραμμή εβαζέ με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share