Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το φόρεμα που θα φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι!

Θα το λατρέψετε!

20 Μαΐου 2019 09:18
Αυτό είναι το φόρεμα που θα φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι!

Είσαι γυναίκα και ακολουθείς την μόδα και θέλεις να φοράς πάντα τα πιο στυλάτα φορέματα που θα αναδείξουν την σιλουέτα σου; Τότε θα σου δείξουμε ποιο είναι το φόρεμα που θα φοράνε όλες οι γυναίκες αυτό το καλοκαίρι!

Από τα τεράστια snearkers μέχρι τα Χαβανέζικα πουκάμισα, φαίνεται πως το απρόβλεπτο είναι τελικά η βασική τάση... για το στυλ του 2019.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, η στερεότυπη εικόνα του κοριτσιού της μόδας έχει αλλάξει αρκετά. Ξεχάστε τα στιλέτο και τα τρομερά στενά ρούχα, γιατί τώρα το Instagram έχει μόνο τα μάτια για τις πιο χαλαρές τάσεις της μόδας.

Το φόρεμα που θα δείτε το φορούν όλες οι fashionistas και το έχουμε δει πολύ ήδη στα καταστήματα. Σας αρέσει ή όχι, αυτό το μπεμπέ φορεματάκι ταιριάζει σε κάθε σώμα και εμείς χαιρόμαστε για αυτό!

Δείτε το φόρεμα:

H&M: Αυτό είναι το φόρεμα που θα αγαπήσεις!

Αυτό είναι το φόρεμα από τα H&M που δεν θα βγάλεις από πάνω σου το καλοκαίρι του 2019!

Οι μέρες που θα περνάμε ατελείωτες ώρες στην παραλία δεν είναι μακριά.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και θα το ζήσουμε στο έπακρο. Με μικρές κοντινές αποδράσεις και εκδρομές τα Σαββατοκύριακα, χαλαρές βόλτες και εξόδους με φίλους.

Σε όλες αυτές τις περιστάσεις και όταν η θερμοκρασία θα χτυπάει κόκκινο, θέλουμε να είμαστε άνετες, δροσερές και ταυτόχρονα εντυπωσιακές.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από ένα αέρινο φόρεμα-καφτάνι;

Στις νέες κυκλοφορίες των H&M ανακαλύψαμε το πιο κομψό φόρεμα καφτάνι σε ζεστή καλοκαιρινή απόχρωση. To κίτρινο μουσταρδί χρώμα του είναι που μας κέρδισε από την πρώτη ματιά και μας έφερε το μυαλό χρυσαφένια ηλιοβασιλέματα στο νησί.

Είναι ασύμμετρο, με το τέλειο μήκος και μακριά μανίκια. Μπορεί να φορεθεί εύκολα πάνω από το μπικίνι ή το ολόσωμο μαγιό και να γίνει το απόλυτο cover up για την παραλία.

To πρώτο beach look της χρονιάς είναι έτοιμο.

Μπορεί όμως να φορεθεί και στην πόλη με ή χωρίς ζώνη και δερμάτινα σανδάλια ή ακόμα και πλατφόρμες.

Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια τσάντα-καλάθι για ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό look. Το φόρεμα είναι οικονομικό και μπορείτε να το αποκτήσετε με λιγότερα από 30 ευρώ.

 

Ροή ειδήσεων

Share