Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ποιες είναι οι επεμβάσεις που επιτρέπονται την άνοιξη και το καλοκαίρι;

Προλαβαίνετε ακόμα!

1 Μαΐου 2019 16:10
Ποιες είναι οι επεμβάσεις που επιτρέπονται την άνοιξη και το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλές γυναίκες θέλουν να είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν χωρίς κανένα ψεγάδι απάνω τους! Ποιες είναι όμως οι αισθητικές επεμβάσεις που μπορείτε να κάνετε την άνοιξη και το καλοκαίρι;

Μία συχνή ερώτηση λοιπόν είναι αν η εποχή ενδείκνυται για αισθητικές επεμβάσεις. Μήπως είναι καλύτερα οι επεμβάσεις να γίνονται τον χειμώνα, απ’ ότι το καλοκαίρι όπου ο καιρός είναι ζεστός και η ηλιοφάνεια μεγάλη;

Άνοιξη

Είναι η εποχή που προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι. Στο μυαλό μας έχουμε: παραλία, μαγιό, λιγότερα ρούχα, καλοκαιρινά πάρτι, γάμους και διακοπές! Πολλά από τα πλεονεκτήματα του χειμώνα ισχύουν κι εδώ. Επίσης, μας δίνετε η ευκαιρία να κάνουμε δίαιτα και γυμναστική για να χάσουμε το επιπλέον βάρος των χειμερινών διακοπών και να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από την πλαστική επέμβαση σώματος.

Πλεονεκτήματα

Διακοπές με μεγάλη διάρκεια: Πάσχα

Η ανάρρωση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι

Συνδυασμός με δίαιτα και άσκηση για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα

Αισθητικές Επεμβάσεις

Πλαστική στο Π
Πλαστική Στήθους
Ανόρθωση γλουτών και μηρών
Αυξητική γλουτών

Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχουμε ένα ικανοποιητικό διάστημα μπροστά μας για να αναρρώσουμε. Τα ελαφριά ρούχα βοηθούν με την διαχείριση των ειδικών επιδέσμων και ιατρικών κορσέδων που αναγκαζόμαστε να φοράμε μετά από ένα χειρουργείο, ενώ τα γυαλιά ηλίου και η χρήση μαντηλιών και καπέλων βοηθούν να κρύψουμε τα σημάδια της πλαστικής στο πρόσωπο. Η περίοδος είναι ιδανική για επεμβάσεις στις οποίες οι ουλές είναι σε «κρυφά» σημεία, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με την μίνι-κοιλιοπλαστική που η ουλή είναι χαμηλά σε ύψος και κρύβεται εύκολα με το μαγιό. Καθώς η ζέστη μπορεί να κάνει δυσχερή την αποκατάσταση, προτιμώνται τα χειρουργεία που έχουν μικρότερη περίοδο ανάρρωσης.

Πλεονεκτήματα

Η πλαστική επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά την καλοκαιρινή άδεια

Το θαλασσινό νερό δρα επουλωτικά για τα χειρουργικά τραύματα

Η καλή ψυχολογία κάνει την διαδικασία της ανάρρωσης ευκολότερη

Αισθητικές Επεμβάσεις

Μίνι-κοιλιοπλαστική
Λιποαναρρόφηση με Vaser lipo
Αυξητική στήθους με subfacial τεχνική
Βλεφαροπλαστική

-Μη επεμβατικές διαδικασίες όπως: Botox, Πληρωτικά δέρματος, Νήματα κ.ά. πραγματοποιούνται καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Εξαιρούνται τα laser και peeling που αντενδείκνυνται τους θερινούς μήνες.

Μικρά μυστικά για εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

Ποια είναι τα μικρά μυστικά για να έχετε εντυπωσιακές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο; Πραγματικά όλες οι γυναίκες θέλουν να μαγνητίζουν με το βλέμμα τους και να έχουν μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

Τι πρέπει όμως να κάνετε για να έχετε δυνατές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες;

Κάνε προσεκτικές κινήσεις:

Οι προσεκτικές και απαλές κινήσεις στα μάτια έχουν επίσης μεγάλη σημασία. Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας, ειδικά όταν αυτά είναι βαμμένα, ενώ και η αποχή από την έντονη μάσκαρα, θα βοηθούσε τις βλεφαρίδες να αναγεννηθούν.

Κάνε σωστό ντεμακιγιάζ:

Το ντεμακιγιάζ παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία των βλεφαρίδων και πρέπει να γίνεται με απαλές και αργές κινήσεις. Χρησιμοποιούμε πάντα ειδικά προϊόντα για το ντεμακιγιάζ ματιών που αφαιρούν ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα.

Τέλος, εφαρμόζουμε ένα ειδικό προϊόν για την ενίσχυση των βλεφαρίδων:

Από τη μία πλευρά, το κλασικό μαλακτικό κάνει τις βλεφαρίδες μεγαλύτερες και γεμάτες. Από την άλλη, η κερατίνη τονωτική μάσκαρα παρέχει άμεσα αποτελέσματα.

 

Ροή ειδήσεων

Share