Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διάσημες Ελληνίδες που αποδεικνύουν πως το καρέ είναι στην κορυφή των κουρεμάτων!

Πάρε έμπνευση!

17 Απριλίου 2019 14:34
Διάσημες Ελληνίδες που αποδεικνύουν πως το καρέ είναι στην κορυφή των κουρεμάτων!

Πάρε έμπνευση από τις διάσημες Ελληνίδες για να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου
Μακρύ μέχρι τους ώμους, πιο κοντό, ασύμμετρο, αυστηρά ίσιο, με χαμηλό φιλάρισμα, συνδυασμένο με αφέλειες ή φράντζα στο μπροστινό μέρος, wavy, με χωρίστρα στη μέση. Το καρέ αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια έχει την τιμητική του, από τα catwalks μεγάλων σχεδιαστών και τις διάσημες κυρίες μέχρι τις influencers του Instagram.
Κολακεύει και και ανάλογα με το στιλ-μήκος που θα προτιμήσεις, μπορεί να ανανεώσει εντελώς την εικόνα σου- πόσο μάλλον αν κάνεις τη μετάβαση από τα πολύ μακριά μαλλιά- προσδίδοντας ένα πιο ροκ, σοφιστικέ, girly, αυστηρό ύφος. Χρήσιμα tips για να νιώθετε πάντα όμορφη!

Και εκτός από τις A-list stars του Hollywood, δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz που μπορούν να σε εμπνεύσουν με το παράδειγμά τους (aka το καρέ τους) και να σου βάλουν το μικρόβιο να τα κόψεις επιτέλους. Go on και άκου μόνο τον κομμωτή σου.

Demy
Μέχρι τους ώμους με χωρίστρα στη μέση

Κατερίνα Παπουτσάκη
Πολύ κοντό και αυστηρά ίσιο

Μαίρη Συνατσάκη
Με φιλάρισμα για έξτρα όγκο

Βίκυ Καγιά
Πολύ κοντό (αλλά όχι αυστηρό) με τη χωρίστρα στο πλάι

Κατερίνα Καινούργιου
Πιο μακρύ και wavy

Ευαγγελία Αραβανή
Με χωρίστρα στη μέση, μέχρι τους ώμους

Όλγα Φαρμάκη
Ασύμμετρο (πιο κοντό πίσω)

Αυτοί είναι οι σωστοί τρόποι για να χρησιμοποιείτε την μάσκα μαλλιών!

Ξέρατε πως να χρησιμοποιείτε τη μάσκα μαλλιών σωστά και να έχετε άμεσα αποτελέσματα; Τα μαλλιάμας χρειάζονται και αυτά την περιποίηση τους!

Η πιο καλή λύση για ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι η μάσκα μαλλιών. “Δεν βλέπω καμία διαφορά” θα μου πεις. Το έχω ακούσει πολλές φορές.

Για να είναι αποτελεσματική μια μάσκα, θα πρέπει να την εφαρμόσουμε σωστά! Πολλές από εμάς έχουμε βάψει τα μαλλιά μας, τα έχουμε ταλαιπωρήσει ή γενικότερα “κακοποιήσει”. Δείτε ακόμα: Αν θες πλούσια και λαμπερά μαλλιά κάνε αυτά βήματα!

Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό να δίνουμε ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά μας.

Mask vs Conditioner

Η διαφορά με το conditioner είναι πως η μάσκα έχει την δυνατότητα να ανοίξει τα λέπια της τρίχας και να εισχωρήσει μέσα στην τρίχα για να την επαναφέρει. Το conditioner δεν έχει αυτήν την δυνατότητα. Δρα καθαρά επιφανειακά. Και όμως τις περισσότερες φορές εφαρμόζουμε την μάσκα με τον ίδιο τρόπο όπως ένα conditioner. Δηλαδή σε μαλλιά που είναι γεμάτο νερό, πασαλείβουμε την μάσκα στα γρήγορα, η μεγαλύτερη ποσότητα πέφτει στην μπανιέρα και ξεβγάζουμε αμέσως. Εάν την αφήσουμε και κανένα λεπτό θεωρούμε πως κάναμε και spa μαλλιών.

The Right Way

Όταν θέλουμε να κάνουμε μάσκα μαλλιών θα πρέπει μετά από το λούσιμο αντί για το conditioner, να ταμπονάρουμε πολύ καλά τα μαλλιά με μία πετσέτα. Θέλουμε τα μαλλιά να είναι νωπά
Έπειτα, απλώνουμε την μάσκα τούφα τούφα και την αφήνουμε να δράσει 10-15 λεπτά. Εάν σου φαίνονται πολλά τα 15 λεπτά, μπορείς να κάνεις ένα μικρο τρικ.

Μπες στο μπάνιο, λούσε τα μαλλιά σου και κάνε όλη την διαδικασία που είπαμε. Αφού τελειώσεις και έχεις την μάσκα στο κεφάλι, ξεκίνα την περιποίηση του σώματος. Έως που να τελειώσεις με σώμα, να βγεις, να σκουπιστείς να βάλεις body lotion, να βγάλεις κανένα πεταχτό φρύδι στον καθρέφτη… τσουπ πέρασαν τα 15 λεπτά. Μετά μπορείς να ξεβγάλεις την μάσκα σου ανάποδα στην μπανιέρα.

Εάν κάνεις μάσκα μία φορά την εβδομάδα θα βοηθούσε να έχεις μία σταθερή μέρα. Με την μέθοδο που ανέλυσα πιο πάνω, θα δεις σίγουρα αποτελέσματα

Τέλος, θέλω να σου πω, πως ένας μεγάλος παράγοντας για να αποκτήσεις όμορφα και λαμπερά μαλλιά, εκτός από την σωστή εφαρμογή της μάσκας, είναι το προϊόν. Είμαι πολύ υπέρ στο να επενδύσεις σε ένα επαγγελματικό προϊόν. Ξέρω ότι είναι πολύ πιο ακριβή από μια μάσκα του supermarket, αλλά θα σου κρατήσει περισσότερο και θα δεις αποτέλεσμα.

Να σας θυμίσουμε: Βάλε μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν σου και δες τι θα αλλάξει!

 

Ροή ειδήσεων

Share