Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φοράς κραγιόν; - Τι συμβολίζει το χρώμα για την προσωπικότητα σου;

Εσύ το ήξερες;

10 Απριλίου 2019 21:43
Φοράς κραγιόν; - Τι συμβολίζει το χρώμα για την προσωπικότητα σου;

Ποια γυναίκα δεν φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ κραγιόν και ειδικά αν είναι "κοκέτα"! Τι συμβολίζει όμως το χρώμα του κραγιόν για την προσωπικότητα σου;

Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς ροζ χείλη ή το κόκκινο κραγιόν είναι το αξεσουάρ που συμπληρώνει κάθε σου εμφάνιση; Έχεις αναρωτηθεί ποιος είναι ο λόγος που έχεις μία ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν; Το κραγιόν που επιλέγεις να φοράς αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από ό,τι φαντάζεσαι και δείχνει στοιχεία της προσωπικότητάς σου!

Το αγαπημένο σου κραγιόν και τι συμβολίζει

Κόκκινο Κραγιόν

Οι αποχρώσεις του κόκκινου και οι τόνοι στο χρώμα του κρασιού ή των μούρων (deep berries) δείχνουν πως είσαι δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό σου! Αποπνέεις έναν αέρα αυτοπεποίθησης και δεν φοβάσαι να τραβήξεις την προσοχή και τα βλέμματα πάνω σου! Έχεις πιο άτακτη και ζωηρή πλευρά, ενώ η αισθητική και το στυλ σου συχνά ξεχωρίζουν και είναι μοναδικά!

Κοραλλί Κραγιόν

Τα κοραλλί και πορτοκαλί κραγιόν αναδεικνύουν μία διάθεση πειραματισμού. Σου αρέσει να προσθέτεις την προσωπική σου “πινελιά” σε οτιδήποτε κλασσικό και έχεις την τάση να ξεφεύγεις από τα στενά και συμβατικά όρια, δείχνοντας αρκετές φορές έναν πιο άστατο και ευμετάβλητο χαρακτήρα. Είσαι αισιόδοξη και πάντα βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο!

Ροζ Κραγιόν

Τα κραγιόν στις αποχρώσεις του ροζ και στους τόνους του μωβ αποκαλύπτουν τη φιλόδοξη πλευρά σου! Απολαμβάνεις την επιτυχία, αλλά όταν πρόκειται να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, προτιμάς να “παίζεις” εκ του ασφαλούς, χωρίς να ριψοκινδυνεύεις. Σου αρέσουν οι ακριβές απολαύσεις και δεν θα δίσταζες σε αυτή την περίπτωση να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για το αντικείμενο του πόθου σου!

Καφέ Κραγιόν

Τα καφέ και σοκολατί κραγιόν συμβολίζουν την ήρεμη και ατάραχη πλευρά σου. Έχεις μία δυναμική πλευρά, η οποία είναι όμως καλά κρυμμένη και τις περισσότερες φορές τείνεις να εξαρτάσαι από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Είσαι ρομαντική και έχεις νοσταλγική διάθεση για το παρελθόν… πιθανόν να αγαπάς τη ρετρό αισθητική και τα vintage αντικείμενα!

Nude Κραγιόν

Τα nude κραγιόν και οι γήινοι τόνοι δείχνουν ένα απόλυτα ισορροπημένο άτομο. Έχεις μετρημένη συμπεριφορά και διατηρείς χαμηλό προφίλ, ενώ πολλές φορές ο περίγυρος σου σε θεωρεί ιδιαίτερα ντροπαλή. Είσαι η ιδανική φίλη και ο άνθρωπος στον οποίο θα στραφούν για την συμβουλή και τη βοήθειά σου!

10 λόγοι για να έχεις πάντα μαζί σου ένα nude κραγιόν!

Τη συγκεκριμένη απόχρωση που κάθεμια μας θα βρει ότι είναι πολύ κοντά στο χρώμα των χειλιών της και τα κάνει απλά να φαίνονται πιο ζουμερά, γεμάτα και ομοιόμορφα χρωματικά. Άρα την απόχρωση: «εσύ νομίζεις ότι δε φοράω κραγιόν αλλά εγώ φοράω!».

10 Λόγοι γιατί κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα nude κραγιόν:
Ας δούμε λοιπόν γιατί χρειαζόμαστε ένα nude κραγιόν.

1Ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ.

2Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

3Είναι αποδεκτό για όλες τις ώρες της μέρας.

4Τα χείλη σου φαίνονται πιο πιο γεμάτα χωρίς χρωματικές ατέλειες.

5Είναι το απόλυτο «καθώς πρέπει» κραγιόν για το εργασιακό περιβάλλον.

6Μπορείς να το απλώσεις χωρίς μολύβι και περίγραμμα.

7Δε χρειάζεσαι καθρεφτάκι. Δε θα προσέξει κανείς μία ατέλεια όταν είναι τόσο κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου.

8Όταν φεύγει από τα χείλη δεν είναι άσχημο αισθητικά επομένως δεν έχεις το άγχος να το ελέγχεις και να το διορθώνεις.

9Δε θεωρείσαι «βαμμένη» όταν το φοράς, αλλά εσύ νιώθεις ότι έχεις περιποιηθεί τον εαυτό σου λίγο παραπάνω.

10Κανείς δε θα «τραβηχτεί» όταν πας να τον φιλήσεις για να μην τον βάψεις!

 

Ροή ειδήσεων

Share