Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Zara: Αυτά είναι τα δερμάτινα πέδιλα με λουράκια που θα τρέξεις να αγοράσεις!

Είναι πραγματικά τέλεια!

25 Μαρτίου 2019 14:08
Zara: Αυτά είναι τα δερμάτινα πέδιλα με λουράκια που θα τρέξεις να αγοράσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ψάχνει και σου βρίσκει τα καλύτερα! Έτσι και σήμερα σου βρήκε τα τέλεια δερμάτινα πέδιλα από το Zara που θα θέλεις να τα φοράς όλη μέρα! Κάθε γυναίκα θέλει να τραβάει τα βλέμματα και να είναι άνετη όταν περπατάει! Ειδικά αν κάποια είναι ψηλή σίγουρα θα θέλει να τα έχει στη συλλογή της!

Κάθε χρόνο η μόδα αλλάζει και για αυτόν τον λόγο εμείς πρέπει να σας βρούμε ποια θα είναι η φετινή τάση στα πέδιλα καθώς και στα χρώματα ή σχέδια που θα τα κοσμούν!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε τα δερμάτινα πέδιλα με λουράκια που θα τα βρεις στο Zara και κοστίζουν μόνο 69.95 ευρώ!

Όταν αγοράζεις ένα καλό και κομψό παπούτσι ξέρεις ότι θα το κρατήσεις για πολύ καιρό και θα θέλεις να το συνδυάσεις σχεδόν με όλα σου τα σύνολα! Μην απορήσεις αν κολλήσεις μαζί τους και θα είναι τα αγαπημένα σου!

Στο Zara κυκλοφορούν τα καλύτερα δερμάτινα πέδιλα με λουράκια που κοστίζουν μόνο 69.95 ευρώ και θα τα δεις να τα φοράνε πολλές νεαρές φέτος το καλοκαίρι!

Αν το σώμα σου είναι ιδανικό για να αναδείξει αυτά τα πέδιλα και το ψηλό δέσιμο που θα χρειαστούν τα λουράκια μην ξεχάσεις στην επόμενη σου βόλτα από το Zara να αγοράσεις αυτά τα τέλεια δερμάτινα πέδιλα!

Δείτε ποια είναι τα δερμάτινα πέδιλα με λουράκια από το Zara που κοστίζουν μόνο 69.95 ευρώ και σας τα βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr!

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
69,95 EUR

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
69,95 EUR

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
69,95 EUR

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
69,95 EUR

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
69,95 EUR

Δείτε ακόμα ποια είναι η τέλεια φούστα - βερμούδα που στοιχίζει μόνο 19.95 ευρώ από τα Zara!

Zara: Τα σκουλαρίκια που θα φοράς συνέχεια και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ!

Κάθε μέρα οι γυναίκες επιλέγουν να συμπληρώνουν την εμφάνισή τους με διάφορα αξεσουάρ! Τα σκουλαρίκια είναι ένα από αυτά! Το Athensmagazine.gr βρήκε και σου προτείνει τα πιο όμορφα και κομψά σκουλαρίκια με πέτρες από το Zara και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ! Κάθε γυναίκα που ακολουθεί την μόδα και θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα απάνω της σίγουρα θα την δεις να φοράει σκουλαρίκια που θα ξεχωρίζουν! Δεν αρκεί μόνο μια τέλεια τσάντα για να απογειώσει το στυλ σουαλλά και ένα τέλειο ζευγάρι από σκουλαρίκια με πέτρες!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr δεν ψάχνει μόνο ρούχα ή παπούτσια αλλά ψάχνει και αξεσουάρ που θα τονίσουν και αναδείξουν την υπόλοιπη εμφάνισή σας!

Είναι τέλεια γιατί τα χρώματα που έχουν απάνω τους αυτά τα σκουλαρίκια θα σε κάνουν να τα φοράς με πολλούς συνδυασμούς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Για παράδειγμα αν συνδυάσεις έξυπνα την φούστα βερμούδα που σου είχαμε προτείνει με τα σκουλαρίκια θα απογειώσεις την εμφάνισή σου πανεύκολα!

Πολλές φορές έχουμε δει στον δρόμο να κυκλοφορούν γυναίκες με έντονα και μεγάλα σκουλαρίκια που τα θέλουμε κι εμείς μετά! Αυτή την φορά όμως θα είσαι εσύ η γυναίκα που θα κοιτάνε και θα ζηλέψουν τα σκουλαρίκια σου και θα θέλουν να τα αγοράσουν όλες!

Τώρα που έρχεται τριήμερο και θα έχεις ελεύθερο χρόνο πηγαίνετε στα καταστήματα Zara και βρείτε τα σκουλαρίκια με πέτρες και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ!

Δείτε τα σκουλαρίκια που σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr από το Zara και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ:

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν την γυναίκα στο Athensmagazine.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share