Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Zara: Τα σκουλαρίκια που θα φοράς συνέχεια και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ!

Θα ξεχωρίσεις με αυτά!

22 Μαρτίου 2019 12:52
Zara: Τα σκουλαρίκια που θα φοράς συνέχεια και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ!

Κάθε μέρα οι γυναίκες επιλέγουν να συμπληρώνουν την εμφάνισή τους με διάφορα αξεσουάρ! Τα σκουλαρίκια είναι ένα από αυτά! Το Athensmagazine.gr βρήκε και σου προτείνει τα πιο όμορφα και κομψά σκουλαρίκια με πέτρες από το Zara και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ! Κάθε γυναίκα που ακολουθεί την μόδα και θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα απάνω της σίγουρα θα την δεις να φοράει σκουλαρίκια που θα ξεχωρίζουν! Δεν αρκεί μόνο μια τέλεια τσάντα για να απογειώσει το στυλ σου αλλά και ένα τέλειο ζευγάρι από σκουλαρίκια με πέτρες!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr δεν ψάχνει μόνο ρούχα ή παπούτσια αλλά ψάχνει και αξεσουάρ που θα τονίσουν και αναδείξουν την υπόλοιπη εμφάνισή σας!

Είναι τέλεια γιατί τα χρώματα που έχουν απάνω τους αυτά τα σκουλαρίκια θα σε κάνουν να τα φοράς με πολλούς συνδυασμούς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Για παράδειγμα αν συνδυάσεις έξυπνα την φούστα βερμούδα που σου είχαμε προτείνει με τα σκουλαρίκια θα απογειώσεις την εμφάνισή σου πανεύκολα!

Πολλές φορές έχουμε δει στον δρόμο να κυκλοφορούν γυναίκες με έντονα και μεγάλα σκουλαρίκια που τα θέλουμε κι εμείς μετά! Αυτή την φορά όμως θα είσαι εσύ η γυναίκα που θα κοιτάνε και θα ζηλέψουν τα σκουλαρίκια σου και θα θέλουν να τα αγοράσουν όλες!

Τώρα που έρχεται τριήμερο και θα έχεις ελεύθερο χρόνο πηγαίνετε στα καταστήματα Zara και βρείτε τα σκουλαρίκια με πέτρες και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ!

Δείτε τα σκουλαρίκια που σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr από το Zara και κοστίζουν μόνο 12.95 ευρώ:

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR

Zara: Αυτή είναι η τέλεια πλατφόρμα με αγκράφα και κοστίζει μόνο 35,95 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την τέλεια πλατφόρμα με αγκράφα και κοστίζει μόνο 35.95 ευρώ από το Zara! Εάν είσαι γυναίκα που ακολουθεί την μόδα και θέλει να ξεχωρίζει με την εμφάνιση της δεν αρκεί μόνο να ψωνίζεις ρούχα, πρέπει να αγοράζει και τα πιο hot παπούτσια της σεζόν! Πρέπει να δίνεις μεγάλη σημασία στα παπούτσια που θα φοράς! Άμα ακολουθείς την μόδα και δεν θέλεις να μένεις πίσω μην αγχώνεσαι καθώς σου βρήκαμε τις τέλειες πλατφόρμες από το Zara και κοστίζουν μόνο 35.95 ευρώ!

Η πλατφόρμα με την αγκράφα που σας βρήκε και σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr και κοστίζει μόνο 3.95 ευρώ είναι η νέα τάση στη μόδα!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι σύγχρονες και να μαγνητίζουν τα βλέμματα απάνω τους χρησιμοποιώντας στοιχεία που θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν! Βέβαια είναι και εκείνες οι γυναίκες που και το καλοκαίρι θα τις δούμε να φοράνε μόνο πέδιλα γιατί δεν μπορούν τα ψηλά παπούτσια αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο ελκυστικές!

Δεν αρκεί μόνο να αγοράζεις ρούχα ή παπούτσια για να ξεχωρίζεις, χρειάζεται και μια πολύ καλή έρευνα για το ποια τσάντα θα σε κάνει να φαίνεσαι τέλεια και να ακολουθεί τη μόδα!

Μην φοβηθείτε να τολμήσετε το ύψος της πλατφόρμας γιατί αυτό είναι που θα σας αναδείξει το σώμα σας! Είναι γνωστό ότι το ύψος στο παπούτσι παίζει σημαντικό ρόλο γιατί αναδεικνύει περισσότερο το σώμα της γυναίκας!

Το Athensmagazine.gr λοιπόν βρήκε και σας προτείνει την τέλεια πλατφόρμα από το Zara που κοστίζει μόνο 35.95 ευρώ και θα μπορείς να τη φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Έχει το τέλειο και πιο κομψό χρώμα που θα συνδυάζεται με όλα σου τα σύνολα πανεύκολα!

Δείτε τις πλατφόρμες με αγκράφα που σας προτείνουμε από το Zara η ομάδα του Athensmagazine.gr:

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ JOIN LIFE ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
35,95 EUR

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την γυναίκα στο Athensmagazine.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share