Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το χρώμα στις τσάντες που θα κυριαρχήσει φέτος!

Τρέξτε να προλάβετε!

15 Μαρτίου 2019 15:49
Αυτό είναι το χρώμα στις τσάντες που θα κυριαρχήσει φέτος!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε ποιο θα είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στις τσάντες φέτος! Μην απορήσετε αν κυκλοφορείτε όλες οι γυναίκες με την ίδια χρωματική παλέτα στις τσάντες φέτος! Η μόδα επιβάλει το καμηλό χρώμα φέτος στις τσάντες!

Σας έχουμε βρει ποια θα είναι η τσάντα που θα κρατήσουν όλες οι στιλάτες γυναίκες φέτος αλλά τώρα σας βρήκαμε το χρώμα!

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ακολουθεί τη μόδα θα πρέπει να έχει μια τσάντα με το χρώμα της σεζόν!

Από την Gisele τσάντα που η Luella Bartley σχεδίασε για την ανοιξιάτικη σεζόν του 2003 της Mulberry μέχρι την “anti-It Bag’ PS1 της Proenza Schouler, το καμηλό χρώμα στις τσάντες έχει περάσει τα τεστ του χρόνου και την ροή των τάσεων. Kαι τώρα, για το 2019, η καμηλό τσάντα ή αλλιώς “tan bag” είναι πίσω και πιο επιθυμητή από ποτέ.

Σίγουρα, τις τελευταίες αρκετές σεζόν οι τολμηρές, φωτεινές τσάντες έχουν κυριαρχήσει, με το μονόγραμμα της δεκαετίας του ’90 να απολαμβάνει επίσης μια αναβίωση, αυτό όμως απλά ενισχύει την ελκυστικότητα μιας tan τσάντας. Η ουδετερότητα τόσο του χρώματος όσο και του υλικού της την καθιστά ιδανική για συνδυασμό με κάθε κομμάτι στην ντουλάπα σας ενώ η έλλειψη μοτίβων και εκκεντρικών φινιρισμάτων την καθιστά κλασική, σύμφωνα με το marieclaire . Με την μαξιμαλιστική αισθητική της μόδας αυτή τη στιγμή, ίσως αυτό που όλοι χρειαζόμαστε είναι η ήρεμη σταθερότητα ενός ουδέτερου κομματιού.

Αυτές είναι οι επιλογές που σας προτείνει το Athensmagazine.gr:

Κι όμως ένα κομμάτι πατάτας είναι πάντα χρήσιμο στη τσάντα μας!

Μέσα στην τσάντα μας ή το νεσεσέρ σας υπάρχουν σίγουρα τα απίθανα, το ξέρουμε. Το ίδιο ισχύει και με εμάς. Εκτός από τα κλασικά όπως κραγιόν, μολύβια, σκιές, μάσκαρα και κρέμα χεριών που έχει κάθε φυσιολογική γυναίκα καθημερινά μαζί της κατά καιρούς θα βρείτε εισιτήρια του μετρό από το 2004 μέχρι λιωμένες σοκολάτες και ένα αναμνηστικό από κάποιο ταξίδι επίσης χρόνια πριν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία τσάντα δεν θα βρούμε μία πατάτα. Κι αν ναι τότε μιλάμε για τις πολύ υποψιασμένες που γνωρίζουν το μυστικό που θα σας πούμε.

Η πατάτα λοιπόν είναι ότι καλύτερο για τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια. Σίγουρα κάπου το έχει πάρει το αυτί σας. Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχει αρκετά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, άμυλο (φυσικά) και ένζυμα που βοηθούν όσο δεν φαντάζεστε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Άλλωστε αυτά είναι τα συστατικά που περιέχει και η κρέμα ματιών σας. Αυτό σημαίνει ότι αν χαλαρώσετε για λίγα λεπτά και αφήσετε την πατάτα στην περιοχή να δράσει ως δια μαγείας θα μειωθούν τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι. Είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε ακόμα και στο διάλειμμα στο γραφείο ή αφού τελειώσετε τη δουλειά σας και λίγο πριν βγείτε για ένα χαλαρό ποτό.

Τώρα αν δεν θέλετε να κουβαλάτε στην τσάντα σας πατάτες (και λογικό το βρίσκουμε) σας έχουμε κι άλλη λύση.

Μπορείτε το βράδυ που θα επιστρέψετε να βάλετε στο μπλέντερ μια πατάτα και να την πολτοποιήσετε. Στη συνέχεια βάλτε μικρές ποσότητες στη θήκες για τα παγάκια και ουπς! έχετε παγάκια από πατάτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή το πρωί ή το βράδυ. Αυτό καλό είναι να μην το εφαρμόσετε στο γραφείο γιατί πρέπει να μην έχετε μακιγιάζ. Ξέρετε, παγάκι είναι και λιώνει.

Όπως και να έχει η πατάτα είναι θαυματουργή και πρέπει να μπει όσο πιο σύντομα γίνεται στη ρουτίνα της περιποίησης σας.

Θα μας θυμηθείτε!

Δείτε όλα τα νέα και τις ειδήσεις που αφορούν την γυναίκα στο Athensmagazine.gr!

 

Ροή ειδήσεων

Share