Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα τέλεια σχέδια μανικιούρ για να εντυπωσιάσεις αυτήν την Άνοιξη!

Θα τα λατρέψετε!

3 Μαρτίου 2019 13:41
Τα τέλεια σχέδια μανικιούρ για να εντυπωσιάσεις αυτήν την Άνοιξη!

Είσαι γυναίκα που ακολουθείς ότι επιτάσσει η μόδα; Θέλεις να ακολουθείς τις νέες τάσεις ακόμα και στα νύχια σου;! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και να ακολουθήσεις τη νέα τάση στα νύχια "negative space".

Ένα καλό μανικιούρ είναι κάτι σαν το κερασάκι στην τούρτα για ένα ολοκληρωμένο look. Το κακό είναι ότι καμιά μας δεν έχει όρεξη στο τέλος μιας δύσκολης μέρας, να σπαταλήσει 30′ για να βάψει τα νύχια της, απλά για να χαλάσουν σε δευτερόλεπτα μόλις προσπαθήσει να ξεκουμπώσει το πουκάμισό της. Κάπου εκεί είναι που ευχαριστούμε τον Θεό που είναι στη μόδα τα negative space σχέδια στα νύχια!

Πρόκειται για τη νέα εκδοχή των nude nails που έχει κατακλύσει το Instagram feed μας και υπόσχεται ένα stylish και fun αποτέλεσμα. Στην ουσία, τα νύχια δεν καλύπτονται σε όλο το μήκος τους με βερνίκι, αλλά κατά το ήμισυ ή στολίζονται με ευφάνταστα σχέδια. Ειδικά εάν το βερνίκι είναι ως επί το πλείστον προς την άκρη και όχι τη βάση τους, τα νύχια δείχνουν αρκετά πιο μακριά απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Και το καλύτερο; Είναι πολύ εύκολο να κάνεις σου μόνη σου negative space νύχια και μάλιστα σε πολύ λίγο χρόνο!

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια:

 

Ροή ειδήσεων

Share