Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο! - Πώς θα το φορέσεις για να είσαι στιλάτη!

Και της πηγαίνει πολύ...

15 Φεβρουαρίου 2019 10:43
Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο! - Πώς θα το φορέσεις για να είσαι στιλάτη!

Οι ανοιξιάτικοι μήνες είναι από τους πιο αμήχανους ενδυματολογικά, ειδικά όσον αφορά τις επίσημες περιστάσεις.

Με τον καιρό να μην έχει αποφασίσει ακόμη αν κάνει κρύο ή ζέστη, αν θα βρέξει ή όχι και εμάς να απορούμε αν είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε πέδιλα ή πολύ αργά για να συνεχίσουμε να φοράμε μπότες…

Ένα από τα πιο δύσκολα challenges που μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τον Μάρτιο, τον Απρίλιο ή τον Μάιο δεν είναι άλλο από το να καλεσθούμε σε γάμο.

Ναι, ΟΚ μπορεί η προσοχή όλων να είναι στραμμένη στη νύφη, αλλά αυτό δεν κάνει την δική μας περίπτωση λιγότερο απαιτητική μιας και δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να ισορροπίσουμε ιδανικά ανάμεσα στο χειμερινό επίσημο look και το καλοκαιρινό.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε πριν από εμάς για εμάς: Πριν καν φτάσουμε στην μέση του Φλεβάρη και μας έβγαλε από την δύσκολη θέση, συστήνοντάς μας την δική της πρόταση.

Πραγματικά, δεν θα μπορούσε να βάλει καταλληλότερο φόρεμα για να αντλήσουμε έμπνευση για τέτοιες περιπτώσεις.

Η παρουσιάστρια έβαλε ένα υπέροχο maxi φόρεμα και απέσπασε τα θετικότερα σχόλια των τηλεθεατών, μιας και πολύ δύσκολα θα βρει κάποιος ελάττωμα να προσάψει στο εν λόγω look.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που πόσταρε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (που δεν έγινε τυχαία το πρώτο account Ελληνίδας με 1.000.000 followers), η παρουσιάστρια ξέρει ποια είναι τα ρούχα που αναδεικνύουν κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου.

Εν προκειμένω, το maxi αυτό φόρεμα έχει κάθετες ρίγες σε όλο το μήκος του, σε αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου, ενός χρωματικού συνδυασμού αρκετά αμφιλλεγόμενου και δύσκολου να γίνει σωστά- και αν τελικά γίνει, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά σύγχρονο. Ακόμη, οι ρίγες αυτές δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας πιο ψιλόλιγνης φιγούρας, καθώς χαρίζουν πόντους ύψους και σίγουρα αδυνατίζουν αρκετά την σιλουέτα. Δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με ένα ανάλαφρο ανοιξιάτικο μακιγιάζ και είστε έτοιμη να κλέψετε τις εντυπώσεις- μετά τη νύφη!

Πηγή: instyle.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share