Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές και το έχετε όλες σπίτι σας!

Δώστε βάση!

11 Φεβρουαρίου 2019 12:45
Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές και το έχετε όλες σπίτι σας!

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, οι ειδικοί λένε ότι πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα υγείας – την κολπίτιδα! Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην αγνοήσετε αυτά τακοινά συμπτώματα – ερυθρότητα, κνησμό των γεννητικών οργάνων, οίδημα των βλεννογόνων, κοιλιακό άλγος, η έκκριση δύσοσμων υγρών!

Η κολπίτιδα είναι μια φλεγμονή του βλεννογόνου του κόλπου που προκαλείται από παθογόνα βακτήρια ή μύκητες. Αυτή η ασθένεια πλήττει περίπου το ένα τρίτο των γυναικών σε ηλικία τεκνοποίησης. Έτσι, προκειμένου να κατανοήσετε την αιτία της κολπίτιδας, είναι εξαιρετικά σημαντικό για σας να θυμάστε ότι ο κόλπος είναι το σπίτι για πολλούς διαφορετικούς μικροοργανισμούς (ωφέλιμους και παθογόνους). Η ισορροπία τους εξαρτάται από την ηλικία, τον τρόπο ζωής, και τη λειτουργία των ωοθηκών της γυναίκας.

Αν χρησιμοποιείτε αντιβιοτικά για τη θεραπεία αυτού του προβλήματος υγείας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα και μπορεί να προκαλέσει εξάπλωση των μυκητιάσεων. Τα φάρμακα και άλλες χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και υπερβολική ξηρότητα.

Μην ανησυχείτε, γιατί σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα! Εδώ είναι μερικές φυσικές θεραπείες που μπορεί να σας βοηθήσουν με αυτό το πρόβλημα, και θα σας δείξουμε τις πιο αποτελεσματικές! Αυτές οι θεραπείες μπορούν να ομαλοποιήσουν την μικροχλωρίδα του κόλπου και να εξαλείψουν τα ανεπιθύμητα συμπτώματα της κολπίτιδας.

Σημαντικό: Πριν από την έναρξη της θεραπείας, ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε κάποιες εξετάσεις και να μάθετε τι προκάλεσε την ασθένεια (βακτήρια ή μαγιά). Αυτές οι σπιτικές θεραπείες είναι πολύ απλές και εύκολες να γίνουν. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες. Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

Σπιτική θεραπεία για την κολπίτιδα

Ξύδι
Είναι πολύ απλό – απλά πρέπει να αναμείξετε 2 κουταλιές της σούπας ξίδι οξύτητας 9% με 4 φλιτζάνια βραστό νερό. Ξεπλύνετε τα εξωτερικά μέρη των γεννητικών οργάνων σας. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα μέχρι τα δυσάρεστα συμπτώματα να εξαφανιστούν.


Χαμομήλι
Πρώτα, θα πρέπει να βάλετε 4 φλιτζάνια νερό να βράσουν και να προσθέσετε 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα άνθη χαμομηλιού και να σιγοβράσετε για 5-10 λεπτά. Ξεπλυθείτε με αυτό το φίλτρο, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της ασθένειας. Σημείωση: φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, έως ότου η μικροχλωρίδα είναι κανονικοποιημένη.

Λεμονοχυμός
Θα πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα αυτή τη θεραπεία! Είναι πολύ απλή – απλά διαλύεται 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού σε 4 φλιτζάνια χλιαρό νερό. Κάντε κολπικές πλύσεις με το μείγμα αυτό. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι ειδικοί λένε ότι, προκειμένου να αποτραπούν περαιτέρω κολπικές μολύνσεις, να τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα και να χρησιμοποιείτε εσώρουχα κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα.

Και, μην ξεχνάτε – είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο σύντροφός σας πρέπει επίσης να δίνει την απαραίτητη προσοχή της προσωπικής υγιεινής του, ειδικά πριν τη σ3ξουαλική επαφή για την ελαχιστοποίηση εισαγωγής ξένων βακτηρίων στον κόλπο.

 

Ροή ειδήσεων

Share