Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Οι πιο εντυπωσιακές και οικονομικές τσάντες που πρέπει να αγοράσεις!

Αποδεικνύουν ότι η πολυτέλεια δεν κοστίζει!

28 Ιανουαρίου 2019 09:29
ZARA: Οι πιο εντυπωσιακές και οικονομικές τσάντες που πρέπει να αγοράσεις!

Zara είναι ένα από αυτά τα brands που είναι κατάλληλα για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Ψάχνετε για έξυπνα ρούχα για το γραφείο; Πηγαίνετε Zara. Αναζητάτε ένα όμορφο νέο φόρεμα; Και πάλι Ζara. Ψάχνετε ένα”ωραίο τοπ”; Ναι, το μαντέψατε, για άλλη φορά πηγαίνετε στο κοντινότερο Zara κατάστημα.

Συχνά όμως με την τεράστια επιλογή ρούχων μπορεί να ξεχνάμε να τσεκάρουμε τα αξεσουάρ της, αλλά έχει πραγματικά hairbands, κασκόλ, κοσμήματα και τσάντες.

Όσον αφορά στις τσάντες, τίποτα δεν είναι καλύτερο από έναν κλασικό σχεδιασμό και η Mulberry έχει τελειοποιήσει πραγματικά το απλό, σοφιστικέ στυλ. Αλλά ειλικρινά, ποιος μπορεί να αντέξει τις υψηλές τιμές τους;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Γιώργος Καρυπίδης!

Εάν είστε στη φάση λοιπόν που ψάχνετε μια νέα τσάντα, ρίξτε μια ματιά αυτό το οβάλ στυλ που είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα και θα μπορούσε εύκολα να είναι ξαδελφάκι των Mulberry. Ευτυχώς για εμάς όμως, η τιμής της είναι πολύ χαμηλότερη.

Διαθέσιμη σε μπορντό και καμηλό το σχήμα της μπορεί να είναι λίγο ασυνήθιστο αλλά είναι αρκετά κλασική για να την κρατάτε καθημερινά ενώ το μεγεθός της μοιάζει ιδανικό (ούτε πολύ μεγάλο, ούτε μικρό). Και κοστίζει μόλις 30 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία σοκ της Σίας Κοσιώνη: Άλλος άνθρωπος χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share