Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Οι λευκές μπότες είναι της μόδας και εμείς σου βρήκαμε το πιο ωραίο ζευγάρι!

Είναι must have!

21 Νοεμβρίου 2018 11:55
ZARA: Οι λευκές μπότες είναι της μόδας και εμείς σου βρήκαμε το πιο ωραίο ζευγάρι!

Οι λευκές μπότες είναι φέτος must have!

Οι απανταχού fashionistas, έχουν κατακλύσει το Instagram με τις πιο ωραίες μπότες για τον φετινό χειμώνα! Για ποιο λόγο όμως να πάρεις και εσύ ένα ζευγάρι; Θα σου παρουσιάσω 5 και είμαι σίγουρη πως θα σε πείσω!

1.Αποτελούν μια καλή εναλλακτική στην κλασική και πανταχού παρούσα μαύρη μπότα
Οι λευκές μπότες αποτελούν μια πνοή φρέσκου αέρα σε μια εποχή του χρόνου, κατά την οποία κυριαρχούν κατά παράδοση οι μαύρες μπότες. Γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι οι γυναίκες δείχνουν να τις προτιμούν. Γιατί άλλωστε να επενδύσει κανείς σε ένα σχεδόν ολόιδιο ζευγάρι μπότες όταν -και έχοντας την “ευλογία” των τάσεων- μπορεί να αγοράσει κάτι διαφορετικό, σε λευκό στη συγκεκριμένη περίπτωση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παλάτι: Η Σία Κοσιώνη μας αποκάλυψε το νέο της "σπίτι"!

2. Ταιριάζουν με τα πάντα
Οι λευκές μπότες μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με τα πάντα. Είτε αποφασίσετε να φορέσετε total λευκό ή ακόμη και στην περίπτωση που ψάχνετε για παπούτσια με ένα πολύχρωμο εμπριμέ μάξι φόρεμα, προτείνω να μην αποκλείσετε τις λευκές (ή έστω εκρού) μπότες. Το λευκό είναι ουδέτερο χρώμα και φυσικά ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις και τα υφάσματα. Φορέστε, λοιπόν, τις λευκές σας μπότες άφοβα με το τζιν σας, με ένα εντυπωσιακό παλτό ή με μια φούστα με γραφίστικα σχέδια. Το αποτέλεσμα δεν αφήσει κανέναν αδιάφορο.

3. Αναβαθμίζουν ακόμη και τα πιο απλά ρούχα
Αν φοράτε συνέχεια τζιν και βαμβακερά t-shirts, οι λευκές μπότες αποτελούν έναν εύκολο τρόπο να προσθέσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σας. Σκεφθείτε το: με την ίδια λογική που θα συνδυάζατε ένα ζευγάρι κεντημένα φλατ ή γόβες με εντυπωσιακό τακούνι με ένα κλασικό σακάκι, έτσι μπορείτε να ταιριάξετε και τις λευκές μπότες. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

4. Είναι μεν εναλλακτικές αλλά άκρως φορέσιμες
Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς τα πιο “ιδιαίτερα” κομμάτια που προτείνουν κατά καιρούς οι τάσεις μπορούν να ενσωματωθούν στην γκαρνταρόμπα σας, οι λευκές μπότες ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στο εναλλακτικό, trendy στιλ και τον άκρως φορέσιμο χαρακτήρα. Κατά μία έννοια μπορεί κανείς να τις συγκρίνει με τη βινύλ γκαμπαρντίνα ή το βελούδινο κοστούμι. Είναι όλα τους φρέσκα και μοντέρνα (μολονότι έχουν βαθιές ρίζες στην ιστορία της μόδας), αλλά την ίδια στιγμή είναι φορέσιμα και πολυμορφικά, γεγονός που τα κάνει να αξίζουν να επενδύσετε επάνω τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Το twitter δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με την χθεσινή δοκιμασία!

5. Είναι το ιδανικό παπούτσι για τις “ενδιάμεσες” εποχές
Το ντύσιμο στις “ενδιάμεσες” εποχές όπως είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ακόμη και για τις πιο στιλάτες γυναίκες. Και με τον όρο ντύσιμο, συμπεριλαμβάνω και τα παπούτσια. Οι λευκές μπότες, όμως, αποτελούν μια εξαιρετική λύση, δεδομένου ότι θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά και στεγνά, ενώ την ίδια στιγμή το χρώμα τους θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα πιο ανάλαφρο ντύσιμο, πιο κατάλληλο για την εποχή.

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ψάξαμε και βρήκαμε ένα υπέροχο ζευγάρι από τα Zara

Θα τις βρείτε εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share