Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mango: 10 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου! - Θα απογειώσουν το στυλ σου!

Αυτά είναι τα trends του φθινόπωρου - χειμώνα!

1 Νοεμβρίου 2018 14:40
Mango: 10 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου! - Θα απογειώσουν το στυλ σου!

Ο χειμώνας μπαίνει και ήδη έχουν παρουσιαστεί από μεγάλους οίκους μόδας και μεγάλες αλυσίδες γυναικείων ενδυμάτων - υποδημάτων οι τάσεις για την φετινή σεζόν.

Τα Mango υποδέχτηκαν το shearling, τα μάλλινα πλεκτά, το επιβλητικό δέρμα, το υπέροχο tweed και τα ανάλαφρα υφάσματα, τα κομμάτια που θα δούμε να φοριούνται τον φετινό χειμώνα.

1 ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Το ανδρικό πουκάμισο γίνεται απόλυτα τολμηρό αυτή τη σεζόν, με XL γραμμή, μεγάλο γιακά και φαρδιά μανίκια. Η κομψότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του, χάρη στα κουμπιά με όψη μαργαριταρόριζας και το ανοιχτό ντεκολτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος για τα παιδιά και την Τατιάνα Στεφανίδου: Η ληστεία με μαχαίρι και τα.. 3 ευρώ!

2.Η ΛΕΟΠΑΡ ΦΟΥΣΤΑ

Σε Α γραμμή που κολακεύει το σώμα, η μίντι φούστα -ορόσημο της σεζόν- έρχεται σε τολμηρό λεοπάρ μοτίβο για να δώσει μια προκλητική πινελιά στο ladylike στιλ. Συνδυάστε την με ένα crop πουλόβερ και μπότες για να αναδείξετε τη γραμμή της και προσθέστε ένα ανδρόγυνο σακάκι για την απόλυτα σύγχρονη πινελιά.

3.ΤΟ ΚΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Το νέο πουκάμισο συγκεντρώνει μια σειρά επιρροών που κυμαίνονται από το preppy στυλ μέχρι τα cowboy στοιχεία, ενσωματώνοντας έναν φαρδύ γιακά που παραπέμπει στα 70s. Συνδυάστε το με ένα διαφορετικό μοτίβο για να αναδείξετε τη μοντέρνα υβριδική του αισθητική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το σώμα του ήταν..." - Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή!

4.ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥΛΟΒΕΡ

Ένα μάλλινο πλεκτό στην απόλυτη φθινοπωρινή απόχρωση συνθέτει το πιο cosy πουλόβερ που δε θα βαρεθείτε να φοράτε όλη τη σεζόν. Συνδυάστε το με μαύρο για δυνατό statement, και αισθανθείτε πιο κομψή και άνετη από ποτέ.

5.ΤΟ DAY&NIGHT ΣΑΚΑΚΙ

Αυτό το σακάκι είναι κατάλληλο για το γραφείο και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με διακριτικό γιακά, μπορείτε να το συνδυάσετε με μια πιο μοντέρνα σιλουέτα σε παντλόνι όπως είναι η culotte, εκσυγχρονίζοντας το διαχρονικό κοστούμι.

6.Η ΤΑΡΤΑΝ ΦΟΥΣΤΑ

Καθώς το κλασσικό καρό σχέδιο συναντά τις ελαφρές πιέτες, το σκωτσέζικο κιλτ μεταμορφώνεται σε ένα ριζικά νέο κομμάτι, μια φούστα μάξι τόσο εξεζητημένη όσο και ανεπιτήδευτη. Φορέστε τη με sneakers για να λανσάρετε τη νέα άνεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην showbiz: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της 42χρονη σταρ!

7.ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

Το little black dress έρχεται σε δέρμα για να προσφέρει ζεστασιά και υφή στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σας. Ένα από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια που με τα σωστά αξεσουάρ, θα σας μεταφέρουν στα 60s ή θα σας ντύσουν με τον πιο fashion-forward τρόπο.

8.Η FAUX ΓΟΥΝΑ

Το απαραίτητο παλτό αναγεννιέται σε απαλό καφέ και shearling ύφασμα για να αποδείξει ότι μοντέρνο και κλασσικό μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. Αυτό το Φθινόπωρο, θα σας προστατέψει από το κρύο με τον πιο cool τρόπο.

9.ΤΟ ΡΙΧΤΟ ΦΟΡΕΜΑ

Με μια μοντέρνα εκδοχή του λαχουριού, το αφηρημένο μοτίβο του προσδίδει μοναδικότητα σε αυτό το ασύμμετρο φόρεμα, προσφέροντας στις εμφανίσεις σας άνεση και στιλ. Οι άκρως φθινοπωρινές πορτοκαλί αποχρώσεις εξισορροπούνται με μαύρες πινελιές, δημιουργώντας μια αέρινη αλλά θηλυκή σιλουέτα.

10.ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΡΙΚΟΙ

Η τάση maxi εισέρχεται και στους κρίκους δίνοντας ως αποτέλεσμα το must-have αξεσουάρ του χειμώνα. Αυτά τα τόσο επίκαιρα σκουλαρίκια, που χαρακτηρίζονται από πολύ φαρδύ design, θα δώσουν χαρακτήρα σε όλες σας τις εμφανίσεις.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share