Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έρχεται Σαββατοκύριακο και αυτή είναι η ιδανική πλεξούδα για να φτιάξεις στα μαλλιά σου! (video)

Άνετη και σικ!

19 Οκτωβρίου 2018 12:35
Έρχεται Σαββατοκύριακο και αυτή είναι η ιδανική πλεξούδα για να φτιάξεις στα μαλλιά σου! (video)

Μία πλεξούδα πρέπει να ξέρουμε να την φτιάχνουμε. Είναι κομψή, ταιριάζει με όλα τα looks και είναι κάθε σεζόν, ανελλιπώς, trend.

Άλλωστε πόσο ζηλεύουμε κάθε φορά που βλέπουμε τη Blake Lively σε δημόσια εμφάνιση με αυτές τις υπέροχες πλεξούδες της; Είτε είναι με haute couture δημιουργία είτε με φόρμες πηγαίνοντας στο γυμναστήριο.

Λογικά θα σκεφτείτε ότι έχει προσωπικό hairstyist που φροντίζει το χτένισμα της ακόμα και όταν πηγαίνει τα παιδιά της βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Και δεν θα διαφωνήσουμε. Έτερον εκάτερον όμως. Η πλεξούδα δεν είναι κάτι τραγικό δύσκολο. Και αν ακολουθήσουμε μάλιστα το παράδειγμα των you tubers μάλλον μπορούμε να αποκτήσουμε ένα υπέροχο χτένισμα που το έχουμε κάνει μόνες στο μπάνιο μας χωρίς τη βοήθεια του κομμωτή μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με τον Χρήστο Φερεντίνο: Μια γυναίκα τον ρίχνει στα χάπια!

Πρέπει να σας πούμε ότι η υπάρχει μεν η απλή πλεξούδα, υπάρχει όμως παράλληλα και η γαλλική και η ολλανδική. Η you tuber που ακολουθεί μας δείχνει και τις τρεις και πιστέψτε μας είναι πάρα πολύ εύκολες. Κάναμε ήδη τη γαλλική!

Οι hairstylists για να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο μας δίνουν μερικές σωτήριες συμβουλές.


Καλό είναι να μην χρησιμοποιήσουμε μεγάλη ποσότητα conditioner που απαλύνει πολύ τα μαλλιά και τα κάνουν να γλιστράνε γιατί δεν θα μπορούν να σταθούν οι τούφες την ώρα που θα πλέκουμε τα μαλλιά μας.


Επίσης είναι καλό να μην απλώσουμε προϊόν με λιπαρή υφή ή λάδι. Ο λόγος είναι και πάλι ο ίδιος. Μπορούμε όμως να βάλουμε μικρή ποσότητα κεριού στα χέρια μας και να το εφαρμόσουμε στις άκρες των μαλλιών που ούτως ή άλλως μένουν ελεύθερες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Ελένη Μενεγάκη: Η ψυχολογική πίεση και το ναρκοπέδιο!

Λίγο σπρέι φιξαρίσματος στο τέλος θα διορθώσει τυχόν ατέλειες όπως τριχούλες που μας έχουν ξεφύγει ή πετάνε.

Εμείς έχουμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία και μια συμβολή: Μην τα παρατάτε

πηγή; faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share