Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κορίτσια πάρτε ιδέες: Το καφέ χρώμα είναι η νέα τάση στις μπότες!

Επιλέξτε υποδήματα σε σκούρες αποχρώσεις

16 Οκτωβρίου 2018 12:30
Κορίτσια πάρτε ιδέες: Το καφέ χρώμα είναι η νέα τάση στις μπότες!

Σκούρα χρώματα, χειμερινή διάθεση!

Ναι αγαπημένη μου fashionista! Ξέρω τι σε προβληματίζει!

Θες να ακολουθήσεις πιστά όλες τις φετινές τάσεις της μόδας, αλλά το budget σου, δυστυχώς, δε μπορεί να υποστηρίξει αυτή σου την ανάγκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στο Epsilon λίγο πριν την μεγάλη αλλαγή!

Και κάπου εδώ, έρχομαι εγώ να σου δώσω τη λύση passepartout, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Μπότα λοιπόν, είτε ψηλή ως το γόνατο (until the knee), είτε στο ενδιάμεσο μήκος της γάμπας, είτε ως τον αστράγαλο (ankle boots) σε αποχρώσεις του καφέ, απο ανοιχτό μπέζ της άμμου μέχρι πραγματικά σκούρο -στα όρια του μαύρου!

Μια επιλογή που βγήκε στις πασαρέλες και υιοθετήθηκε από τα περισσότερα μαγαζιά ευρείας κατανάλωσης ρούχων, ώστε εσύ που με διαβάζεις να έχεις επιλογές τόσο στο στυλ, όσο και στο εύρος τιμής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κοιλάδα: Αποκάλυψη βόμβα για τον πραγματικό δολοφόνο του καπετάνιου από τον Κούγια! Ανατροπή δεδομένων (video)

Ιδανικά, συνδυάζονται με φούστες μετρίου μήκους - κάντο όπως οι Γαλλιδούλες - ή φορέματα σε μποέμ (bohemian) στυλ, που αναδεικνύουν κάθε φιγούρα, χάρη στην αέρινη εφαρμογή τους!

Τώρα όσον αφορά στα υφάσματα, καλό θα ήταν να διαλέξεις το συγκεκριμένο υπόδημα σε βελουτέ υφή ή καστόρινη. Και αν βρεις κομμάτι με κάποιο διακριτικό / διαχρονικό τρουκ σε ασημί ή χρυσή απόχρωση, μη δυστάσεις να το αρπάξεις και να τρέξεις προς το ταμείο!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share