Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

DIY Time! Φτιάξε το πιο απολαυστικό scrub σώματος με μέλι, λάδι και ζάχαρη!

Ήρθε η ώρα για περιποίηση!

25 Αυγούστου 2018 16:07
DIY Time! Φτιάξε το πιο απολαυστικό scrub σώματος με μέλι, λάδι και ζάχαρη!

Το τέλος –της εργάσιμης- εβδομάδας έφτασε από χτες και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ανάγκη για χαλάρωση είναι μεγάλη και σούπερ απαιτητική!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις; Μα φυσικά να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Εννοείται λοιπόν πως έχουμε την τέλεια συνταγή με πράγματα που ήδη έχεις στο ντουλάπι σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: «Βόμβα» από το κανάλι! Έρχεται το νέο «Στην υγεία μας»;

Ναι, ναι, μιλάμε για το τέλειο body scrub με μέλι, λάδι και ζάχαρη. Απλά γέμισε μισή κούπα με λάδι και ρίξε μέσα 2 κουταλιές της σούπας μέλι. Τώρα ανακάτεψε πολύ καλά ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα και μόλις είναι έτοιμο ρίξε μέσα 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και… μια κουταλιά του γλυκού κανέλα!

Το λάδι και το μέλι θα ενυδατώσουν το δέρμα σου ενώ η ζάχαρη θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και η κανέλα… θα κάνει το μπάνιο και το σώμα σου να μυρίσουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

Για ακόμα μεγαλύτερο εφέ χαλάρωσης, βάλε το λάδι για λίγα δευτερόλεπτα στο microwave ώσπου να ζεσταθεί λίγο ή ζέστανέ το στο μάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Σοκάρουν οι νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον πατροκτόνο!

Και εννοείται μην ξεχάσεις να κάνεις καλό μασάζ σε όλο το σώμα (καλό αλλά όχ δυνατό!) και να προσέξεις τα σημεία που είναι πιο ταλαιπωρημένα όπως οι αγκώνες και τα γόνατά σου.

Happy DIY girls!

Πηγή: faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share