Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μπορεί η... οδοντόκρεμα να μεγαλώσει το στήθος σου;

Όντως τώρα;

4 Αυγούστου 2018 20:46
Μπορεί η... οδοντόκρεμα να μεγαλώσει το στήθος σου;

Μια νέα τάση έχει καταλάβει το διεθνές Youtube όπου beauty gurus υποστηρίζουν ότι μπορείς να αποκτήσεις μαγαλύτερο μέγεθος στο μπούστο αν αναμίξεις βαζελίνη με οδοντόκρεμα, κάνοντας εντριβές στο στέρνο σου κάθε μέρα.

Πολλά βίντεο έχουν δημοσιευθεί με γυναίκες να υποστηρίζουν ότι αισθάνονται πως το μέγεθός τους έχει μεγαλώσει, ενώ άλλες υποστηρίζουν ακριβώς το αντίθετο ότι δηλαδή δεν είδαν καμία διαφορά. Η δερματολόγος Mona Gohara υποστηρίζει ότι δεδομένου πως η οδοντόκρεμα είναι ένα μίγμα αλκοόλης, μέντας και φθορίου, δηλαδή υλικά τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τον επιδερμικό ιστό, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που να αποδεικνύει ότι το μπούστο μπορεί να αυξηθεί με αυτό τον τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σπαρακτική ιστορία της 35χρονης Μαργαρίτας και του 6 μηνών βρέφους! - Η απεγνωσμένη προσπάθεια της μάνας να σώσει το παιδί της από τις φλόγες! (Video)

Και γιατί τότε το κοινό παραληρεί ότι η οδοντόκρεμα μεγαλώνει το στήθος; Η αίσθηση είναι ψευδής καθώς η οδοντόκρεμα δίνει την αίσθηση του τραβήγματος στην επιδερμίδα και έτσι όσοι τη δοκιμάζουν πιστεύουν πως κάτι συμβαίνει στην περιοχή που την εφάρμοσαν.

Μπορεί όμως το μπούστο να δείξει πι οελκυστικό στην όψη, εξαιτίας της βαζελίνης η οποία δίνει γυαλάδα που μπορεί να τονίσει περισσότερο το περίγραμμά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Αυγούστου 2018, από την Άντα Λεούση!

Άρα κορίτσια, αν επιθυμείτε πιο ελκυστικό μπούστο, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το κατάλληλο στηθόδεσμο!

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share