Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασανίζεσαι με σγουρά μαλλιά;;; Αυτά είναι τα 4 καλύτερα κουρέματα που θα σε κάνουν να δείχνεις περιποιημένη

Κόψε τα μαλλιά σου έτσι και φτιάξε το look σου!

28 Ιουλίου 2018 12:20
Βασανίζεσαι με σγουρά μαλλιά;;; Αυτά είναι τα 4 καλύτερα κουρέματα που θα σε κάνουν να δείχνεις περιποιημένη

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι πως να κόψεις τα μαλλιά σου, σε αυτό το άρθρο, θα βρεις 4 κουρέματα για σγουρά μαλλιά, που θα εντυπωσιάσουν εσένα και κάθε αρσενικό!

Σγουρά μαλλιά, η μεγαλύτερη κατάρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων τα έχουν και το απόλυτο όνειρο για όσες δεν μπορούν να τα πετύχουν. Οι σγουρομάλλες κυρίες θέλουν δε θέλουν μαθαίνουν να ζουν με αυτά τα μαλλιά, αλλά τι κάνουν όταν πρόκειται να κουρευτούν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Δύο μέρες πριν την πυρκαγιά ο Δήμος Μαραθώνα είχε... προετοιμασίες για το χλιδάτο πάρτι του Ψινάκη!

Συνήθως, τις περιλούζει κρύος ιδρώτας και το άγχος γίνεται ο καλύτερός τους φίλος. Αν έχεις σγουρά μαλλιά μην αγχώνεσαι, παρακάτω θα βρεις 4 ιδέες για το πως να κόψεις τα μαλλιά σου, για να σε αναδεικνύουν.

Μακρύ φιλάρισμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby on board: Παιχνίδια στον ήλιο για την εγκυμονούσα ηθοποιό! - Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Αν τα μαλλιά σου είναι μπούκλες ή σπαστά, αυτό είναι το καλύτερο κούρεμα για εσένα! Αν έχεις λεπτές ή λίγες τρίχες φιλάρισέ τα αρκετά στις άκρες, ενώ αν έχεις από φυσικού σου πολύ όγκο πες στο κομμωτή σου να σου κάνει ελάχιστο ντεγκραντέ ή εναλλακτικά μύτες.

Μεσσαίο μήκος

Αν θέλεις να προσθέσεις όγκο στο τριχωτό της κεφαλής σου, αυτό το μήκος είναι εξαιρετικό. Αν έχεις υπερβολικά πολύ όγκο, αλλά αγαπάς αυτό το μήκος πες στον κομμωτή σου να σου τα αραιώσει λίγο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινητική στιγμή: Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιερώνει την παράσταση στη Χρύσα Σπηλιώτη! (Video)

Μακρύ καρέ

Απλώς, φρόντισε να το προσαρμόσεις στο είδος των μαλλιών σου. Αν είναι άγρια, χρειάζεσαι ένα ασύμμετρο καρέ κούρεμα με πιο μακριά τα μπροστά, ενώ αν είναι λίγα και λεπτά, έχεις ανάγκη από ένα σωστό φιλάρισμα, για να στρώνουν και να μη φριζάρουν.

Κοντό καρέ

Η μόδα που λάνσαραν η Ελένη Φουρέιρα και η Μαρία Σολώμου, ήρθε για να μείνει. Είναι ένα haircut, που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάποια στιγμή, αν έχεις φυσικές μπούκλες. Άσε που θα ταιριάζει τέλεια, με τα boho ρούχα, που είναι πολύ της μόδας και φέτος! Δοκίμασε το!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share