Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 τρόποι για να παραμείνει ενυδατωμένη η επιδερμίδα σου χωρίς την βοήθεια κάποιας κρέμας!

Εύκολα και γρήγορα!

29 Μαΐου 2018 18:25
3 τρόποι για να παραμείνει ενυδατωμένη η επιδερμίδα σου χωρίς την βοήθεια κάποιας κρέμας!

Σε τραβάει το δέρμα σου και η ξηρότητα έχει κάνει την εμφάνιση της; Σκέψου ότι η ενυδατική κρέμα δεν είναι και η μόνη λύση προς την ενυδάτωση, η μαμά φύση έχει φροντίσει για σένα, αρκεί να την λάβεις υπόψη σου.

Ακόμα ένα ποτηράκι (νερό)

Πιες λίγο νερό, η καλύτερη ενυδάτωση γίνεται από μέσα. Το νεράκι θέλει και αυτό σταθερούς ρυθμούς, φρόντισε να ενυδατώνεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μην αφήνεις την επιδερμίδα σου να διψάει. Αν πίνεις σταθερά δύο λίτρα νερό την ημέρα το πρόσωπο σου θα λάμψει και θα αισθάνεσαι λιγότερο το αίσθημα της πείνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (29/05) το πιο κορυφαίο έπαθλο επικοινωνίας!

Μήπως πεινάς και τι να φας;

Η διατροφή είναι μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης, ίσως και η κυριότερη αφού μέσα από το φαγητό λαμβάνουμε τα περισσότερα θρεπτικά στοιχεία για τον οργανισμό μας. Φρόντισε να τρως μπόλικο ψάρι, τα Ω3 είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας. Τα φρούτα και τα λαχανικά εμπεριέχουν μέσα τους μεγάλες ποσότητες νερού και έτσι ενυδατώνεσαι σε βάθος.

Get into the groove

Η Madonna στο Sticky and Sweet Tour όταν τραγούδησε το θρυλικό “Get Into The Groove” εκτός από διάφορα ακροβατικά, έκανε και λίγο γρήγορο σκοινάκι. Ναι, αυτή η απλή και γρήγορη γυμναστική, αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου στην επιδερμίδα και την βοηθάει να λάμψει.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share