Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ολόσωμο μαγιό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που πρέπει να αποκτήσεις! - Πόσο κοστίζει και που μπορείς να το βρεις!

Είναι εντυπωσιακό!

18 Μαΐου 2018 10:58
Το ολόσωμο μαγιό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που πρέπει να αποκτήσεις! - Πόσο κοστίζει και που μπορείς να το βρεις!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Σε λιγότερο από δύο μήνες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της και αναγνωρισμένου πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου, χωρίς να μπορεί πλέον να κρύψει τη χαρά της απ’ τα πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, με το μοντέλο να έχει διαλέξει το νυφικό της, που θα είναι σε δύο κομμάτια και θα φέρει την υπογραφή της καλής της φίλης και μέλλουσας κουμπάρας της, Άννας Βενέτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «ξεσκίζει» την Δαλάκα «Μετά το σημερινό έπεσες στα μάτια μου πιο πολύ και από τον Χανταμπάκη»

Εννοείται βέβαια πως οι δύο γυναίκες έχουν συμφωνήσει απόλυτα στο στυλ με το οποίο η γοητευτική Αλεξάνδρα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με τη μέλλουσα νύφη να έχει αποκτήσει «πρωτογενή» άποψη στον χώρο της μόδας.

Κι αν δεν το πιστεύετε, τα νέα μαγιό τα οποία σχεδίασε η ίδια πείθουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους για το γούστο της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η ενόχληση των Μαχητών για την Δαλάκα, τα ξεκαθαρίσματα, τα καρφώματα και ο κακός χαμός στο συμβούλιο λίγο πριν την αποχώρηση! (video)

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο Club Πολύδροσο να απολαμβάνει τις βουτιές τηςκαι η αλήθεια είναι ότι ξετρελαθήκαμε με το ολόσωμο μαγιό της, το οποία φυσικά είναι και η απόλυτη τάση της μόδας για φέτος το καλοκαίρι!

Η Αλεξάνδρα επέλεξε μαγιό See-through με €87 από την σειρά Beachwear της Platinum Collection που υπογράφει η ίδια!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share