Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βάλε σωστά eyeliner σύμφωνα με το σχήμα των ματιών σου!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

15 Μαΐου 2018 18:39
Βάλε σωστά eyeliner σύμφωνα με το σχήμα των ματιών σου!

Το eyeliner είναι must! Δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και κολακεύει τους πάντες. Για να το εφαρμόσεις σωστά χρειάζεται εξάσκηση και για να είναι κολακευτικό πρέπει να το προσαρμόσεις στο σχήμα των ματιών σου! Έστω λοιπόν ότι προπονήθηκες και πλέον κάνεις την γραμμή με σταθερό χέρι και με ένα πέρασμα… ξέρεις τι γραμμή ταιριάζει στα δικά σου μάτια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό (15/05) έπαθλο!

Αμυγδαλωτά
Τα αμυγδαλωτά είναι τα πιο εύκολα μάτια κι έτσι η γραμμή είναι απλή. Πρέπει να ξεκινά λεπτή από την εσωτερική γωνία και να φαρδαίνει σταδιακά καθώς φτάνει στην εξωτερική.

Καθοδικά
Τα καθοδικά μάτια χρειάζονται ένα lift και για να το πετύχεις δεν έχεις παρά να κάνεις το τελείωμα της γραμμής σου γυριστό προς τα επάνω και λίγο πιο χοντρό από το υπόλοιπο μήκος.

Ανοδικά
Για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται συμμετρικά, πέρνα το eyeliner και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου ώστε να δημιουργήσεις όγκο και εκεί.

Στρογγυλά
Για να δώσεις μήκος στα στρογγυλά μάτια, πρέπει να τραβήξεις την γραμμή του eyeliner σου αρκετά πιο έξω από την εξωτερική γωνία και να συμπληρώσεις όγκο βάζοντας eyeliner και από την Κάτω πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Ο λόγος που ο Νάσος πήρε μέρος στο παιχνίδι, τα καρφιά των Ρουμάνων, η ερωτική εξομολόγηση! (video)

Μικρά
Για να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα, κάνε το περίγραμμά τους εσωτερικά με ένα nude Μολύβι ματιών και πέρνα μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner τραβώντας την λίγο έξω από την εξωτερική γωνία.

Πηγή: faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share