Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μυρίζουν οι μασχάλες σας; Μην αγχώνεστε! Υπάρχει λύση και είναι φυσική...

Απίστευτα tips!

1 Μαΐου 2018 18:04
Μυρίζουν οι μασχάλες σας; Μην αγχώνεστε! Υπάρχει λύση και είναι φυσική...

Καλοκαιράκι, ήλιος, ζέστη.... Ιδρώτας και δυσοσμία!

Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί δίπλα σε ανθρώπους που δυστυχώς μυρίζουν άσχημα λόγω τις εφίδρωσης; Σε αρκετές περιπτώσεις τα κλασικά αποσμητικά δεν κάνουν τίποτα! Ευτυχώς υπάρχουν και φυσικές λύσεις και εμείς είμαστε εδώ για να σας τις παρουσιάσουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: FlashBack: Μενεγάκη - Παντζόπουλος - Κοντομηνάς - Σπυροπούλου: Διακοπές με το σκάφος!

Για να μην βρεθείτε και εσείς σε αυτή την πολύ δυσάρεστη θέση ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και μείνετε... και μυρωδάτη!

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται και για την αφαίρεση των οσμών από το ψυγείο και το πλυντήριο. Μπορεί όμως να βοηθήσει και για τις δυσάρεστες μυρωδιές που μπορεί να... "αναδύονται" από τις μασχάλες σας! Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το πριν να ντυθείτε το πρωί.

Έλαιο από δέντρο τσαγιού

Φυσικό και άπαλο έλαιο που βοηθά στα διάφορα προβλήματα του δέρματος. Η δυσοσμία των μασχαλών ανήκει σε αυτά τα προβλήματα και το έλαιο από δέντρο τσαγιού μπορεί να φανεί χρήσιμο. Γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες. Φτιάξτε ένα μείγμα από λίγες σταγόνες του ελαίου από δέντρο τσαγιού και λίγο φυσικό ροδόνερο και στη συνέχεια ψεκάστε το πάνω στην περιοχή της μασχάλης.

Αλκοόλ

Η άοσμη αλκοόλη, όπως είναι η βότκα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφευχθεί η μυρωδιά από το ίδιο το αλκοόλ. Ψεκάστε λίγο αλκοόλ κάτω από τα χέρια σας και θα αφαιρέσετε τη μυρωδιά και τα βακτηρίδια αμέσως.

Υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ)

Ένας καταπληκτικός τρόπος για να εξαλειφθεί η οσμή στη μασχάλη είναι το γνωστό οξυζενέ. Συνδυάστε το με νερό ή φυσικό ροδόνερο και ψεκάστε το στις μασχάλες σας.

 

Ροή ειδήσεων

Share