Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα ρούχα που πρέπει να πετάξεις απ’ την ντουλάπα σου εδώ και τώρα!

Ήρθε η ώρα για αλλαγή!

17 Απριλίου 2018 15:10
Τα ρούχα που πρέπει να πετάξεις απ’ την ντουλάπα σου εδώ και τώρα!

Από πότε έχεις να καθαρίσεις τη ντουλάπα σου; Τώρα που σιγά -σιγά κατεβάζουμε τα καλοκαιρινά και ανεβάζουμε τα χειμωνιάτικα, υπάρχουν μερικά ρούχα που πρέπει να πετάξεις απ’ την ντουλάπα σου ASAP!
Όσο κι αν δεν θέλεις να τα αποχωριστείς, υπάρχουν ρούχα που πρέπει να πετάξεις απ’ την ντουλάπα σου αμέσως! Μόλις διαβάσεις το άρθρο δηλαδή, μετά πιάνεις δουλειά….

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης, η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και τα “βαριά” ρούχα θα αντικατασταθούν από αέρινα και floral. Εσύ τι περιμένεις; Μια ανανέωση την χρειάζεσαι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με γνωστό Μητροπολίτη να ερωτοτροπεί με τρανσέξουαλ! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Τα ρούχα που πρέπει να πετάξεις απ’ την ντουλάπα σου ASAP
Τα ρούχα που φοράνε όλοι

Είτε είσαι fashion victim, είτε όχι υπάρχουν μερικά ρούχα που έχουν ΌΛΟΙ. Αυτά τα ρούχα πρέπει να τα ξεφορτωθείς και να βρεις τη δική σου ταυτότητα, το δικό σου στυλ!

Τα ρούχα που δεν σου ταιριάζουν

Σίγουρα υπάρχουν μερικά ρούχα που δεν είναι για το σωματότυπό σου. Τα ρούχα θα πρέπει να αναδεικνύουν το σώμα σου και όχι να τονίζουν τις ατέλειές σου. Ήταν ωραία η pencil φούστα που είχες αγοράσει πριν 3 χρόνια αλλά αν πλέον δεν σου κάθεται καλά, ήρθε η ώρα να τη χαρίσεις στην κολλητή σου!

Μπλουζάκια σουβενίρ
Ωραία τα ταξίδια, ωραίο και το μπλουζάκι-σουβενίρ που είχες αγοράσεις από το Παρίσι αλλά δεν είναι για έξω. Αυτές τις μπλούζες αν δεν θέλεις να τις πετάξεις, τουλάχιστον μπορείς να τις φοράς στο σπίτι και όταν κοιμάσαι!

Ρούχα που έχεις να βάλεις ένα χρόνο


Ναι, και αυτά είναι τα ρούχα που πρέπει να πετάξεις απ’ την ντουλάπα σου. Για να μην τα έχεις φορέσεις ένα χρόνο τώρα, υπάρχει λόγος!

Φθαρμένα ρούχα και παπούτσια
Το μάλλινο μπλουζάκι σου απ’ το οποίο έχουν φύγει οι ραφές, τα παπούτσια που έχουν σκιστεί στις άκρες, την τσάντα που έχει φθαρεί. Όλα αυτά πρέπει να τα ξεφορτωθείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφονται χρήματα από τα τέλη κυκλοφορίας! Σε ποιους μειώνονται και γιατί;

Εσώρουχα


Όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα σου λέγαμε να πετάξεις όλα σου τα εσώρουχα. Αλλά αυτά που τα έχεις πολλά χρόνια ήρθε η ώρα να τα πετάξεις. Επίσης, αν δεν σου κάνουν 100% πρέπει επίσης να προμηθευτείς με άλλα. Γιατί τα εσώρουχα πρέπει να σου ταιριάζουν ακριβώς!

Μήπως ήρθε η ώρα να καθαρίσεις κι εσύ την ντουλάπα σου από τα περιττά πράγματα; Σου πιάνουν χώρο!

Πηγή: ipop.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share