Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μετά την ερωτική επαφή βλέπω λίγο ροζ αίμα στο εσώρουχό μου! Είναι ανησυχητικό;" O γυναικολόγος απάντα...

Τι συμβαίνει;

10 Απριλίου 2018 16:07

Πώς λειτουργεί το σώμα μας; Τι σημαίνουν οι πόνοι που νιώθουμε; Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην σεξουαλική μας ζωή;

Ο ειδικός του Youweekly.gr, Παντελής Μεσσαρόπουλος, είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να φωτίσει άγνωστους για εσάς τομείς.

Τελευταία μετά την ερωτική επαφή βλέπω λίγο ροζ αίμα στο εσώρουχό μου. Είναι ανησυχητικό αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Βόμβα: Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός; Εμφανίζεται στο trailer του "Στην υγειά μας" για το επεισόδιο του Σαββάτου! (video)

Οι αιτίες για την ύπαρξη κολπικής αιμόρροιας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μπορεί να είναι αρκετές. Καταρχάς εάν η κολπική αιμόρροια συνοδεύτηκε από έντονο διαξιφιστικό πόνο θα πρέπει να γίνει διερεύνηση για πιθανή ρήξη ωχρού σωματίου (ώριμου θυλακίου κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας ).

Επίσης, θα πρέπει να αποκλειστούν οι περιπτώσεις κάποιου κολπικού τραυματισμού κατά τη διάρκεια της επαφής, καθώς και η ύπαρξη τραχηλικού πολύποδα. Ο έλεγχος του τραχήλου με τεστ Παπανικολάου καθώς και καλλιέργεια κολπικού υγρού για πιθανή ύπαρξη τραχηλικής φλεγμονής θα πρέπει να γίνονται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share