Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρες το κατάλληλο μαγιό για σένα, ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Ο απόλυτος οδηγός!

28 Μαρτίου 2018 08:24
Βρες το κατάλληλο μαγιό για σένα, ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Το κυνήγι αναζήτησης μαγιό ξεκινάει από πολύ νωρίς και καλό είναι να ξέρεις πώς θα αναγνωρίσεις το κατάλληλο για σένα.

Σίγουρα είναι το χρώμα και το σχέδιο καθοριστικοί παράγοντες αλλά λάβε υπόψιν και έναν άλλο παράγοντα όπως το σώμα σου.

Μικρό στήθος

Βολάν, αθλητικό µπούστο ή σουτιέν µε µπανέλα, όποιο εφέ ή τύπο µπούστου και να διαλέξεις, ένα θα είναι το βασικό σου κριτήριο: να «γεµίζει» το στήθος σου και να το κάνει να δείχνει πιο πληθωρικό. Άρα αυτοµάτως απορρίπτονται τα απλά τριγωνάκια χωρίς ενίσχυση. Αν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις στράπλες, να τσεκάρεις ότι έχει το ειδικό µαξιλαράκι από µέσα και θα βγεις σαν µια νέα Kate Upton στην παραλία φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΕΤ: Ανακαλεί άρον άρον γνωστό γλύκισμα από την αγορά!

Πλούσιο στήθος

Το όνειρο κάθε άντρα µπορεί να γίνει ο εφιάλτης κάθε γυναίκας τους καλοκαιρινούς µήνες. Γι’ αυτό πρέπει να αποκτήσεις το σωστό µαγιό, που να στηρίζει το στήθος σου, κάνοντάς σε να νιώθεις ασφαλής ώστε να κολυµπήσεις και να αθληθείς στην παραλία όσο και όπως επιθυµείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το θάψιμο των Μαχητών στον Τεό που θέλουν να φύγει, το "κάρφωμα" της Δαλάκα στον Χάρο για το θράσος του και το έπαθλο επικοινωνίας! (video)

Ένα τοπ µε µπανέλα και, φυσικά, τιράντες είναι η top επιλογή για εσένα!

Μεγάλα µπράτσα

Μµµ… ίσως το πιο δύσκολο σηµείο πάνω µας, όσον αφορά τους καλοκαιρινούς µήνες. Γιατί;

Γιατί δεν µπορούν, ουσιαστικά, να καλυφθούν. Μόνο να φορέσεις κάτι που να κάνει το σώµα σου να µοιάζει µυώδες και γυµνασµένο, ώστε να φαίνονται και τα χέρια σου εναρµονισµένα µε το αθλητικό σου στυλ.

Ένα µπούστο σε sporty γραµµή, που κλείνει µέχρι πάνω στον λαιµό και «κόβει» µε παρτό τρόπο στους ώµους είναι η ιδανική επιλογή.

Κοιλίτσα

Το ολόσωµο και το µπικίνι µε ψηλόµεσο σλιπ είναι µονόδροµος για εσένα που όλους τους extra πόντους τούς παίρνεις στην περιοχή της κοιλιάς.

Ναι, δυστυχώς, καλό είναι να την έχεις καλυµµένη, αλλά από την άλλη σκέψου ότι είσαι από τις τυχερές που µπορούν –κυριολεκτικά– να κρύψουν την ατέλειά τους. Με τα µπράτσα και τα πόδια π.χ. δεν είναι το ίδιο εύκολο!

Power of Love: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο ζευγάρι στο σπίτι! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση! (photos)

Τονισµένοι γοφοί

Ένα σχέδιο σε µπικίνι ή ολόσωµο –δεν έχει σηµασία– που να έχει cut outs και κορδόνια στο πλάι των µηρών είναι η πιο sexy επιλογή για εσένα που το σώµα σου παραπέµπει στον αισθησιακό σωµατότυπο της Kim Kardashian.

Πρόσεξε, όµως, να είναι εξίσου τονισµένο και το µπούστο σου, ώστε το αποτέλεσµα να είναι οµοιόµορφο.

Aνύπαρκτη µέση

Ποιο είναι το ζητούµενο για εσένα που η µέση σου δεν µικραίνει αισθητά, αλλά ακολουθεί το άνοιγµα των γοφών; Μα να την κάνεις να δείχνει µικρή, κοµψή και µε… καµπύλες.

Ένα µπικίνι –οπωσδήποτε– που δένει στο πλάι µε κορδονάκια, ένα εξαιρετικά χαµηλοκάβαλο σλιπ, ένα µε φαρδιά περίµετρο θα εστιάσουν την προσοχή στην περιφέρειά σου και θα κάνουν τη µεσούλα σου να φαίνεται δαχτυλίδι.

Plus size

Ένα retro, ψηλόµεσο µαγιό δεν ήταν κολακευτικό µόνο για τις πληθωρικές φιγούρες των 60s, αλλά παραµένει µέχρι και σήµερα. Το ίδιο και ένα κλασικό ολόσωµο σε µαύρη, µπλε ή άλλη απόχρωση.

Όταν έχεις παραπάνω κιλά, καλό είναι να επενδύεις σε ένα µαγιό µε κάποιο twist (διαφάνεια, µεταλλική λεπτοµέρεια) και όχι σε σχέδιο µε εκκεντρικό print και κοψίµατα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share