Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχεις μεγάλο στήθος; Έχεις και μεγάλο... IQ!

20 Μαρτίου 2018 14:49
Έχεις μεγάλο στήθος; Έχεις και μεγάλο... IQ!

Αν έχεις μεγάλο στήθος και αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες να βρεις πουκάμισα ή μπλούζες που θα ταιριάζουν καλά με αυτό το ξεχωριστό γνώρισμά σου, τότε ήρθε η ώρα να νιώσεις δικαιωμένη, καθώς μία έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν υψηλότερο IQ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Τι πρέπει να κάνεις από σήμερα για να πάρεις επίδομα που αγγίζει τα 1.000 ευρώ!

Η εν λόγω έρευνα διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Chicago και συμμετείχαν 1200 γυναίκες, οι οποίες χωρίστηκαν σε ομάδες ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους. Όλες τους, έλαβαν μέρος σ' ένα τεστ αξιολόγησης IQ και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι εκείνες με το μεγαλύτερο στήθος σημείωσαν 10 βαθμούς περισσότερο κατά μέσο όρο σε ποσοστό επιτυχίας από τις υπόλοιπες.

Το ατυχές στην έρευνα είναι ότι απλώς παρουσίασε τα δεδομένα, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες όπως γιατί οι γυναίκες με μεγάλο στήθος σημείωσαν μεγαλύτερα ποσοστά από εκείνες με το μικρό στήθος. Αυτό που όμως ξεκαθάρισε η έρευνα είναι ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος στιγματίζονται πιο εύκολα ως "χαζές", περισσότερο "ανάλαφρες" ή πιο πολλά "υποσχόμενες" από εκείνες με μικρότερο στήθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι παιδόφιλος του Πόρτο Ράφτη: Πλήρωνε ακόμα και μητέρες για να του στέλνουν ακατάλληλες φωτογραφίες των παιδιών τους!

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι όλα αυτά είναι αυθαίρετα σεξιστικά συμπεράσματα, καθώς μια γυναίκα με μεγάλο στήθος είναι απλώς αυτό: μια γυναίκα με μεγάλο στήθος. Α! Και κάτι ακόμα. Πολύ πιθανόν, μια γυναίκα με υψηλό IQ.

Πηγή: ladylike.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share