Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δες τα πιο μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για το 2018!

12 Μαρτίου 2018 16:33
Δες τα πιο μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για το 2018!

Τα γυναικεία κουρέματα αλλάζουν συνεχώς, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και αναδεικνύοντας καλύτερα τα γυναικεία χαρακτηριστικά της εκάστοτε γυναίκας. Μπορείς να αλλάξεις το συνολικό σου στυλ με ένα κούρεμα που αρχικά απορρίπτεις αλλά έπειτα θα δεις πως μπορεί να σε μεταμορφώσει.

Θα σου δείξω μερικά από τα πιο όμορφα hairstyles για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να αλλάξεις προς το καλύτερο την εμφάνισή σου, εντυπωσιάζοντας με την αισθητική σου και το γούστο σου. Τα κουρέματα για φέτος έχουν μια πιο ανάλαφρη αίσθηση με αγαπημένα τα ασύμμετρα look που χαρίζουν βάθος και όγκο.

Υπέροχα γυναικεία κουρέματα για κάθε τύπο γυναίκας!

1) Γυναικείο καρέ με πλάγια φράντζα

Αυτό το καρέ με πλάγια φράντζα, είναι απίστευτα θηλυκό και μοντέρνο κούρεμα, που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Μπορείς να παίξεις με μύτες, ενώ το μάκρος που φτάνει στο πηγούνι, είναι ιδανικό για να γλυκάνει τυχόν γωνίες του προσώπου.

2) Καρέ με όγκο και ασύμμετρη


Αν σου αρέσει ο όγκος στα μαλλιά, επίλεξε ένα μακρύ καρέ με όγκο που χαρίζει στυλ και κομψότητα σε κάθε γυναίκα. Μπορείς να προσθέσεις τη φράντζα στα μαλλιά σου για πιο γλυκιά όψη , ή να προσθέσεις αφέλειες που μαλακώνουν τις γωνίες.

3) Καρέ με μακριά φράντζα


Ένα καρέ με μακριά φράντζα είναι από τα πιο αγαπημένα κουρέματα της χρονιάς. Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με μοναδικό τρόπο. Δες εδώ Πως να επιλέξεις την ιδανική φράντζα στα μαλλιά για εσένα!

4) Σπαστά μαλλιά με ασύμμετρη


Τα μακριά σπαστά μαλλιά, είναι υπέροχα και πάντα θηλυκά. Αν θέλεις ένα πιο μοντέρνο look, πρόσθεσε αφέλειες ή μια μακριά φράντζα στο πλάι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - βόμβα στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν... δολοφονία! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις (video)

5) Μακριά σπαστά μαλλιά με μύτες


Αν σου αρέσουν οι μύτες, μπορείς να επιλέξεις αυτό το κούρεμα που ταιριάζει ιδανικά σε μακριά μαλλιά. Οι μύτες πρέπει να ξεκινάνε από το πηγούνι για να μην χάσεις από το μάκρος των μαλλιών και για πιο σικ και γοητευτικό αποτέλεσμα. Μπορείς να δεις εδώ 10 ιδέες για όμορφα χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

6) Ασύμμετρο κοντό καρέ

Το ασύμμετρο καρέ, είναι από τα πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείς να κάνεις. Η μία πλευρά φτάνει μέχρι το πηγούνι και η άλλη μέχρι τον ώμο. Ιδανικό για ίσια μαλλιά, καθώς αναδεικνύεται καλύτερα το κούρεμα.

7) Ασύμμετρο μακρύ καρέ


Το ασύμμετρο μακρύ καρέ, είναι η τάση για το καλοκαίρι 2018. Σε συνδυασμό με απαλό σπάσιμο στο κάτω μέρος των μαλλιών, έχεις ένα ανέμελο και παράλληλο κομψό κούρεμα που ταιριάζει ιδανικά όλες τις ώρες της ημέρας.

8) Σγουρά καρέ μαλλιά με πλάγια


Αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις, επίλεξε ένα σγουρό καρέ που χαρίζει φινέτσα σε κάθε γυναίκα. Μπορείς να παίξεις με αφέλειες και να δημιουργήσεις έτσι περισσότερο όγκο στα μαλλιά.

9) Κοντά μαλλιά με ξύρισμα στο πλάι


Αν έχεις οβάλ ή στρόγγυλο πρόσωπο, τότε αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για εσένα. Είναι ένα κοντό σχεδόν αγορίστικο κούρεμα με ξυρισμένο το κεφάλι από τη μια πλευρά. Για δυναμικές γυναίκες που θέλουν να είναι μοναδικές.

10) Πολύ κοντό καρέ ασύμμετρο

Ένα ασύμμετρο κούρεμα που ξεκινάει πολύ κοντό και τελειώνει λίγο πάνω από το πηγούνι, είναι εξαιρετικά μοντέρνο και δυναμικό. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα έντονο χρώμα και να ξεχωρίσεις για το στυλ σου.

Τα γυναικεία κουρέματα για το 2018, είναι πρωτότυπα και εξαιρετικά μοντέρνα. Μπορείς να βρεις το ιδανικό για εσένα, πάντα με την καθοδήγηση ενός επαγγελματία και να αποκτήσεις ένα μοναδικό στυλ που εντυπωσιάζει.

πηγή: https://www.ediva.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share