Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έρχεται το νέο ζιβάγκο που είναι διάφανο! - Η τολμηρή τάση που σε προκαλεί να την δοκιμάσεις! (Photo)

12 Μαρτίου 2018 08:57
Έρχεται το νέο ζιβάγκο που είναι διάφανο! - Η τολμηρή τάση που σε προκαλεί να την δοκιμάσεις! (Photo)

Τα 90s είναι, όπως ήδη ξέρεις, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις τις τελευταίες σεζόν.

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της συγκεκριμένης δεκαετίας είναι τα ημιδιάφανα τοπ και μπλουζάκια. Τα έχουμε δει να πρωταγωνιστούν σε περιοδικά και βιτρίνες καταστημάτων αλλά και να διχάζουν με την αισθητική τους.

Τα ιδιαίτερα αυτά τοπ μας βάζουν σε δίλημμα και προβληματισμό για το τι ακριβώς πρέπει να φορέσουμε από μέσα για να δείχνουν chic και όχι φτηνά και δεύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (12/03) από την Άντα Λεούση!

Φαίνεται λοιπόν πως οι σχεδιαστές αποφάσισαν από κοινού πως πρέπει να τα φορέσουμε με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά. Στα περισσότερα runway για το φθινόπωρο/χειμώνα '18, οι σχεδιαστές πήραν το κλασικό ζιβάγκο -ένα ρούχο passpartout και το μεταμόρφωσαν.

To κλασικό και αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας στην νέα, εναλλακτική και πιο αισθησιακή από ποτέ μορφή του είναι see through!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Το ξέσπασμα της Δαλάκα, το παράπονο του Μουρούτσου, η ειρωνεία και το bullying στην Μελίνα!

Η σαγηνευτική διαφάνεια πλέον δεν φοριέται μόνη της, άλλωστε οι παγωμένοι δρόμοι του Μιλάνου κατά τη διάρκεια του fashion week δεν το επέτρεπαν.

Έτσι, το διάφανο ζιβάγκο φοριέται μέσα από σακάκια και προεξέχει από την λαιμόκοψη κάθε φορέματος και αποκαλύπτει-αναδεικνύει ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος, τον λαιμό. Αυτή η μικρή διάφανη επιφάνεια είναι αρκετή για να μαγνητίσει και δημιουργήσει τα πιο κομψά και απόλυτα θηλυκά σύνολα.

Πλέον η διαφάνεια δεν είναι μόνο μαύρη, είναι λευκή, αιθέρια, στο χρώμα του πάγου. Αποτινάσσει έτσι τον too sexy χαρακτήρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δίαιτα για επίπεδη κοιλιά: Το πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων που υπόσχεται θαύματα!

Ξεγλιστράει και αποκαλύπτεται διακριτικά μέσα από πλεχτά, μανίκια ακόμα και πουκάμισα. Ταιριάζει με τα πάντα και είναι ο καλύτερος τρόπος να υιοθετήσουμε την διαφάνειά και να την εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share