Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Είσαι σίγουρη ότι φοράς σωστά το κραγιόν σου! Δες πως πρέπει να το κάνεις!

10 Μαρτίου 2018 15:54
Είσαι σίγουρη ότι φοράς σωστά το κραγιόν σου! Δες πως πρέπει να το κάνεις!

Πόσες φορές δεν έχεις παιδευτεί για να βάλεις τέλεια το κόκκινο (ή και το μαύρο) κραγιόν σου; Πόσο σχολαστικά έχεις βάλει το περίγραμμα; Πόσο προσεκτικά έχεις κάνει την εφαρμογή με πινελάκι; Πόσο τελοσπάντων έχεις ταλαιπωρηθεί για να καταλήξεις με ένα… meh… μέτριο αποτέλεσμα; Το πρόβλημα δεν είναι στο κραγιόν σου αλλά στα χείλη σου! Όχι, δεν έχεις άσχημα χείλη αλλά ίσως να έχεις απροετοίμαστα χείλη. Βλέπεις, κάποιες αποχρώσεις δεν συγχωρούν λάθη και οι σκούρες ή οι κόκκινες είναι κάποιες από αυτές. Αν τα χείλη σου είναι αφυδατωμένα τότε το αποτέλεσμα θα είναι έτη φωτός μακρυά από τέλειο. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: DWTS: Ράγισε καρδιές η Όλγα Πηλιάκη! Ο χορός για την αδερφή της που έφυγε από την ζωή

Αρχικά θα κάνεις lip scrub ή αλλιώς απολέπιση χειλιών. Θα αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα ώστε να δημιουργηθεί μια λεία και βελούδινη βάση επάνω στην οποία θα περάσεις το κραγιόν σου.

…και μιας που το έφερε η κουβέντα αφού μιλήσαμε για βάση. Ναι μεν το lip balm σου θα ενυδατώσει την περιοχή αλλά μια βάση για κραγιόν θα κάνει το ίδιο ΚΑΙ θα βοηθήσει το κραγιόν σου να παραμείνει αναλοίωτο για ώρες.

Next
Λοιπόν; Τώρα που έχεις όλα τα εργαλεία, θα συνεχίσεις να παιδεύεσαι για ένα μέτριο αποτέλεσμα; We don’t think so…

πηγή: Faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share