Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το σακάκι της Άνοιξης είναι oversized! - Η καλύτερη επιλογή για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

4 Μαρτίου 2018 18:45
Το σακάκι της Άνοιξης είναι oversized! - Η καλύτερη επιλογή για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Το πιο μοδάτο σακάκι της άνοιξης είναι oversized και (ιδανικά) μοιάζει (ή είναι) αντρικό.

Μονόχρωμο, ριγέ, tweed ή jean, φοριέται σε μια ηλιόλουστη μέρα που το παλτό σού φαίνεται αρκετά βαρύ για την εποχή και η καμπαρντίνα συνηθισμένη επιλογή.

Δες πώς θα το εντάξεις εύκολα και στυλάτα στο look σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο νεκροταφείο Λούτσας: Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας!

1 GO OVERSIZED


Όσο πιο… ογκώδες τόσο το καλύτερο. Φρόντισε να μην κάνεις ιδιαίτερα… πολύπλοκη την υπόλοιπη εμφάνισή σου, συνδυάζοντας το σακάκι με ένα παντελόνι στην ίδια απόχρωση εν είδει κοστουμιού και πρόσεξε τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες είναι αρκετές για να αναδείξουν το στυλάτο look σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Σε παρακαλώ πολύ!»

2 BELT IT


Σου φαίνεται λίγο άκομψο το στυλ και δεν μπορείς να απαρνηθείς τον sexy χαρακτήρα σου; Δεν έχεις παρά να δέσεις μια ζώνη στη μέση σου και αμέσως η σιλουέτα σου θα γίνει και θα δείχνει σούπερ θηλυκή.

3 SPRING DENIM


Αγαπάς το denim και ειδικά τώρα την άνοιξη σε βολεύει πολύ. Δοκίμασε ένα φαρδύ μπουφάν και συμπλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι χρυσαφί booties. Προτίμησε το κλασικό χρώμα στο denim για ένα πιο μοδάτο αποτέλεσμα.

4 OFFICE LOOK


To κλασικό ασπρόμαυρο σακάκι που σε συνοδεύει στο γραφείο αποκτά άλλη προσωπικότητα με το skinny jean σου! Τόλμησε να βάλεις ένα ζευγάρι μεταλλιζέ μποτάκια που θα αναβαθμίσουν την κατά τα άλλα κλασική σου εμφάνιση.

5 CHIC & CLASSY


Ένα tweed φαρδύ παλτό θα σε συνοδέψει στις απογευματινές εξόδους σου, δημιουργώντας ένα chic look. Παίξε με το γκρί και το λευκό και βάλε μια glam μεταλλιζέ πινελιά στα παπούτσια σου.

BONUS Αν είσαι τολμηρή, φόρεσε το oversized blazer σαν φόρεμα. Ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες θα συμπληρώσουν την εμφάνισή σου. Για περισσότερο στυλ, καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες από πλαστικό.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share