Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Τι προτιμούν οι γυναίκες να κάνουν περισσότερο από σ@ξ!

2 Μαρτίου 2018 15:45
Απίστευτο! Τι προτιμούν οι γυναίκες να κάνουν περισσότερο από σ@ξ!

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες που συμμετείχαν σε έρευνα στην Ισπανία απάντησαν ότι το να ταξιδεύεις είναι αυτό που σε κάνει πιο χαρούμενο.

Το 55% αισθάνεται περισσότερο ευτυχισμένο όταν γνωρίζει κάποιο καινούργιο προορισμό από όταν έχει σεξουαλικές σχέσεις, από όταν κάνει γυμναστική ή από όταν απολαμβάνει το αγαπημένο του πιάτο. Επιπλέον, οι Ισπανίδες είναι οι πιο περιπετειώδεις γυναίκες της Ευρώπης. Με αγαπημένο προορισμό: τις ΗΠΑ.

Σχεδόν σε όλον τον κόσμο αρέσουν τα ταξίδια, αλλά τι συμβαίνει όταν επιλέγουμε ένα μέρος για να ξεφύγουμε για λίγες μέρες από το σεξ; Προτιμούμε να πηγαίνουμε σε ένα καλό εστιατόριο ή να παίζουμε αθλήματα; Τι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα; Οι ισπανιδές το έχουν καταστήσει σαφές: προτιμούν να γεμίζουν τις τσάντες τους και να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς τηλεοπτικές άδειες Βρυώνης - Σαββίδης! Το έξωδικο και το ντοκουμέντο που κόβει το Έψιλον!

Σύμφωνα με μια μελέτη από το ισπανικό online ταξιδιωτικό γραφείο Rumbo, το 55% των ερωτηθέντων στην Ισπανία, ομολόγησε ότι τα ταξίδια ήταν αυτό που τους έκανε να αισθάνονται καλύτερα. 13% δήλωσαν ότι επιλέγουν το σεξ ως πιο ικανοποιητική επιλογή, το 11% την απόλαυση του αγαπημένου τους φαγητού, το 10% τα ψώνια και το (7%) τον αθλητισμό .

Η πνευματική ανάπτυξη και η βελτίωση της αυτοεκτίμησης ήταν οι κυριότεροι λόγοι που οι ερωτηθείσες επέλεξαν αυτή την επιλογή. Το 54% θεωρεί ότι τα ταξίδια διεγείρουν τη δημιουργικότητά τους και βοηθούν στην επίλυση ορισμένων προβλημάτων που μοιάζουν αδύνατο να ξεπεραστούν. Το 29% πιστεύει ότι για να φτάσεις στην αυτογνωσία, πρέπει να περάσεις από δρόμους άγνωστους μέσω των ταξιδιών, το 36% των ατόμων με ηλικία μεταξύ 35 και 55 χρόνια, δήλωσαν ότι ο κυριότερος λόγος για να κάνεις ταξίδια είναι επαγγελματικός.

Μια άλλη έρευνα πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας, που γιορτάζεται αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη, στην οποία συμμετείχαν 12.000 ενήλικες γυναίκες από 6 ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με αυτήν, το 41% των Ισπανίδων γυναικών λατρεύουν τα ταξίδια για την περιπέτεια. Οι βρετανίδες καταλαμβάνουν το 38%, οι Γαλλίδες το 36%, οι Γερμανίδες το 29% και οι Ιταλίδες το 25%.

Πηγή: El mundo

 

Ροή ειδήσεων

Share