Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δες τις 10 πιο cool αποχρώσεις στα μαλλιά για φέτος την άνοιξη από τους hair expert του Hollywood!

23 Φεβρουαρίου 2018 13:41
Δες τις 10 πιο cool αποχρώσεις στα μαλλιά για φέτος την άνοιξη από τους hair expert του Hollywood!

Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλλεις και φέτος μια αλλαγή στα μαλλιά σου, από φόβο μήπως κάνεις λάθος με το χρώμα σου. Ανακαλύψαμε τις προτάσεις των hair experts του Hollywood και συγκεντρώσαμε τις 10 πιο cool αποχρώσεις για τους επόμενους μήνες.

# Cinnamon-Brunette – Sarah Hyland

Αν είσαι καστανή και θέλεις μια νέα αλλαγή διατηρώντας, όμως, το ήδη υπάρχον χρώμα σου, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το cinnamon dusted. Είναι ένα ζεστό καστανό με κάποιες πινελιές που δημιουργούν την αίσθηση του κόκκινου.

# Millennial Rose-Gold – Kesha

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Kesha σε πολύ τολμηρές αλλαγές αλλά αυτή τη φορά δημιούργησε τη μεγαλύτερη τάση της εποχής. Το rose-gold είναι ένα χρώμα πολύ φωτεινό που αποδίδει καλύτερα χρωματικά στα ξανθά μαλλιά.

# Sunkissed Blonde – Gigi Hadid

Η Gigi επέλεξε να φωτίσει το φυσικό της ξανθό με μια γλυκιά απόχρωση. Αν θες κι εσύ τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να τα έχει «ανοίξει» ο ήλιος, τότε η συγκεκριμένη απόχρωση είναι αυτό που ζητάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

# Carob – Kendall Jenner

Το carob είναι η απόχρωση που πρέπει να δοκιμάσει κάθε μελαχρινή. Είναι μια σύνθεση καστανού με μαύρο και δημιουργεί μια αίσθηση φυσικότητας στα μαλλιά.

# Chocolate and Caramel – Naomi Harris

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι κατάλληλη για τα κορίτσια που θέλουν να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα λαμπερού καστανού με κρυφές ανταύγειες, σε μια απόδοση ενός ζεστού αλλά και εντυπωσιακού σοκολατί.

# Copper Fire – Christina Hendricks

Η Hendricks μας έχει συνηθίσει στις αποχρώσεις του έντονου χάλκινου. Αυτή τη φορά όμως τολμά ένα legit χρώμα που σίγουρα ξεχωρίζει για τη λάμψη του. Η διαφορά του με τα υπόλοιπα αυτής της κατηγορίας είναι η όψη υγείας που προσδίδει στα μαλλιά.

# Ultra Violet – Justine Skye

Το ultra violet είναι ένα χρώμα που θα συναντήσεις αρκετές φορές τη χρονιά που διανύουμε. Σε αντίθεση με το ροζ, είναι αυτό που θα αναδείξει ένα μελαχρινό στη βάση του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην Βέροια: 39χρονη έγκυος στο τρίτο της παιδί έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος! (video)

# True Grey – Helen Mirren

Η λατρεμένη Helen Mirren δίνει τη λύση σε κάθε γυναίκα της ηλικίας της. Το true grey είναι το χρώμα που θα τολμήσεις κι εσύ που έχεις αρχίσει να έρχεσαι αντιμέτωπη με τις πρώτες άσπρες τρίχες. Αποδίδει ένα πολύ natural look που θα σε αναδείξει.

# Duo-Tone Vivids – Lady Gaga

Η Lady Gaga δίνει τη λύση σε σένα που δεν μπορείς να αποχωριστείς το unicorn look που επέλεξες την προηγούμενη περίοδο. Μπορείς λοιπόν, με βάση το χρώμα που έχεις ήδη στα μαλλιά σου, να δημιουργήσεις μια multi-coloroured απόχρωση με παρόμοιους τόνους.

# Ice Princess Blonde – Cara Delevingne

Αν είσαι ξανθιά και θες μια αλλαγή τότε επίλεξε το ice blonde. Τόλμησε το ειδικά αν είσαι ανοιχτόχρωμη προσδίδοντας μια πιο wintry αισθητική στην εμφάνιση σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share