Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κολιέ σε πολλά επίπεδα: Η νέα τάση που ήρθε για να μείνει απογειώνοντας την εμφάνισή σου!

20 Φεβρουαρίου 2018 08:43
Κολιέ σε πολλά επίπεδα: Η νέα τάση που ήρθε για να μείνει απογειώνοντας την εμφάνισή σου!

Η τάση για layering στα κολιέ είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, και λέει αντίο στην τάση που ήθελε τα πολλά βραχιόλια στο χέρι.

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, το απόλυτο trend τα τελευταία χρόνια που έχει καταφέρει να αλλάξει την… «less is more» attitude, είναι το layering κοσμημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Η αφιέρωση της Δαλάκα στον Ντάνο, η «κλεψιά» και ο τσακωμός με την Σπυροπούλου! Ποιος κέρδισε;

Με άλλα λόγια όταν φοράς ταυτόχρονα πολλά κολιέ μαζί ή πολλά δαχτυλίδια και σκουλαρίκια ή πολλά βραχιόλια. Η νέα τάση όμως αυτή την στιγμή είναι τα πολλά κολιέ στο λαιμό και τίποτα άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου;

Αγνοήστε τον φόβο σας ότι μπορεί να φανείτε υπερβολική ή ότι θα κάνετε πολύ φασαρία με αυτό το look. Άλλωστε όπως αναφέρουν οι σχεδιαστές ο λαιμός μπορεί να πει πολλά πράγματα για μια γυναίκα!

Η σωστή ισορροπία μπορεί να είναι δύσκολη. Αν είναι πάρα πολύ λίγα δεν βγαίνει ωραίο αποτέλεσμα και αν είναι πάρα πολλά φαίνονται υπερφορτωμένα. Επίσης όταν είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους χάνεται το επιθυμητό θέμα, ενώ όταν είναι πάρα πολύ μακριά δεν υπάρχει συνεκτικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Οι παίκτες ψυχοραγούν και το Twitter στάζει χολή: "Η Μελίνα με τα αυγά μου θύμισε ένα ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή των φιδιών"!

Αυτά μπορεί να είναι μερικά από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε!

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share