Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εβδομάδα Μόδας: Πάρε ιδέες από τις πιο στιλάτες γυναίκες της Νέας Υόρκης

13 Φεβρουαρίου 2018 08:55
Εβδομάδα Μόδας: Πάρε ιδέες από τις πιο στιλάτες γυναίκες  της Νέας Υόρκης

H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες των σχεδιαστών για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018-2019, τις εντυπώσεις κλέβουν οι εμφανίσεις έξω από τα shows.

Μας αρέσει ιδιαίτερα να χαζεύουμε street style φωτογραφίες καθώς μας τροφοδοτούν με νέα έμπνευση για τα δικά μας καθημερινά σύνολα. H μόδα του δρόμου στο «Μεγάλο Μήλο» είναι πάντα λίγο πιο διασκεδαστική: η φαντασία και η πρωτοτυπία των fashionista κάνουν πάρτι.

Γι 'αυτό και είμαστε ενθουσιασμένες που τα shows για την επόμενη σεζόν ξεκινούν από αυτή την μητρόπολη της μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια δολοφονία ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη! Το ύπουλο σχέδιο των δραστών και τα ξεκάθαρα σημάδια εγκλήματος! (video)

Οι πιο στιλάτες fashion bloggers και influencers είναι ήδη εκεί και φορούν τα πιο ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα σύνολα. Κομψά, γούνινα παλτό με χρώμα, τσάντες μέσης, εντυπωσιακά prints είναι μερικά μόνο από όσα ξεχωρίσαμε.

Τα κορίτσια της μόδας, άλλωστε, δεν φοβούνται τους πειραματισμούς και τολμούν.

Βρήκαμε τις καλύτερες street style εμφανίσεις για να χαζέψεις, να ανακαλύψεις όλες τις νέες τάσεις και -γιατί όχι- να αντιγράψεις.

Αυτά είναι τα looks που ξεχωρίσαμε.

1) Η Camille Charriere συνδύασε ουδέτερους τόνους ενώ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρακτικότητα και κομψότητα μια μεγάλης τσάντας tote.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Ο καβγάς των Μαχητών, η προσβολή του Νίκου Θωμά και η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα! Όσα είδαμε χθες... (video)

2) Επενδύστε σε ένα πανωφόρι με χρώμα και τολμήστε να το συνδυάσετε ακόμη και με ορειβατικά -που από ,ότι φαίνεται επανέρχονται- μποτάκια όπως η Charlotte Groeneveld. Από την άλλη, μπορείτε να παραμείνετε στο κλασικό με τζιν παντελόνι και καρό παλτό.

3) Η Veronika Heilbrunner μας δείχνει ότι όταν κάνει κρύο, ένα μοντέρνο puffer coat αρκεί για επιτυχημένο στιλ.

4) Οι fashionista για μια ακόμη σεζόν επέλεξαν να αναμείξουν διαφορετικά υλικά και υφές σε κάθε ξεχωριστό λουκ τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Anne»: Η Ζεϊνέπ κινδυνεύει να μπει φυλακή! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 13/02

5) Οι πολύχρωμες ρίγες είναι τάση. Σε πουλόβερ, φούστες ή όπως τις φόρεσε η Camila Coelho σε ένα μεταξωτό κοστούμι.

6) Χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα. Αν σε δυσκολεύει και δεν ξέρεις πώς να το υιοθετήσεις κι εσύ, τα κορίτσια τις μόδας έχουν την απάντηση. Σε ένα κοντό πανωφόρι.

7) Mix & Match ξανά. Συνδύασε δύο ή περισσότερα διαφορετικά prints και μοτίβα σε ένα outfit και εντυπωσίασε. Φρόντισε μόνο τα prints να είναι σε ταιριαστά χρώματα.

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share