Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5 ανοιξιάτικα μποτάκια που σίγουρα θα λατρέψεις την φετινή Άνοιξη!

6 Φεβρουαρίου 2018 15:10
5 ανοιξιάτικα μποτάκια που σίγουρα θα λατρέψεις την φετινή Άνοιξη!

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από την άνοιξη και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να μπει ο Μάρτιος και να αρχίσει σιγά σιγά να φτιάχνει ο καιρός (όχι ότι είναι άσχημος). Ποια μποτάκια θα μας συντροφεύσουν αυτούς τους μήνες; Ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε 5 τάσεις που θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τη νέα ανοιξιάτικη σεζόν και σου τις παραθέτουμε ακριβώς από κάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη! Άνοιξαν το Viber της και άλλαξαν την φωτογραφία! (video)

#Silver boots
Τα ασημί μποτάκια που μας συντρόφευσαν τον χειμώνα που διανύουμε εξακολουθούν να παραμένουν στη μόδα και την άνοιξη. Μας αρέσουν γιατί δίνουν λάμψη στις εμφανίσεις μας.

#Combat boots
Άνετα και super στιλάτα, τα combat boots είναι τα αγαπημένα μας μποτάκια για κάθε μέρα. Φόρεσέ τα με κολάν, τζιν, φούστες, φορέματα ή ακόμα και με ένα extra large πουκάμισο με ένα πουλοβεράκι από πάνω και…τίποτα άλλο!

#White boots
Το λευκό χρώμα στις μπότες είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Τελεία και παύλα! Μπορεί τα ζώδια να λενε πως είναι το παπούτσι των Παρθένων (ναι έκαναν το τεστ και το ανακάλυψα) αλλά εσύ προτίμησέ το όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου.

#Cowboy boots
Στο εξωτερικό οι καουμπόυκες μπότες έχουν φορεθεί πάρα πολύ! Στην Ελλάδα δεν τις έχουμε ακόμα βάλει στην καθημερινότητά μας. Μήπως ήρθε η ώρα να το τολμήσεις;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

#Pink boots
Υπάρχει πιο girly χρώμα από το pink; Επέλεξε αυτή την απόχρωση για τις ανοιξιάτικες μπότες και δώσε μπόλικο χρώμα σε κάθε σου εμφάνιση!

Πηγή: faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share