Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Khloe Kardashian VS Ελένη Μενεγάκη: Έκαναν το ίδιο χτένισμα! - Σε ποια πάει περισσότερο;

27 Ιανουαρίου 2018 15:42
Khloe Kardashian VS Ελένη Μενεγάκη: Έκαναν το ίδιο χτένισμα! - Σε ποια πάει περισσότερο;

Να και κάτι που δεν περιμέναμε. Η Ελένη Μενεγάκη και η Khloe Kardashian έχουν το ίδιο γούστο, τουλάχιστον στα μαλλιά.

Σήμερα στην εκπομπή της η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης «αντέγραψε» το χτένισμα ενός από τα βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας της αμερικάνικης reality τηλεόρασης, της Khloe που είναι αδερφή της Kim.

H Ελένη -με τη βοήθεια του hairstylist Βασίλη Μπουλούμπαση (που είναι για χρόνια συνεργάτης της)- αποφάσισε να πειραματιστεί με το στιλ της και να συνδυάσει το νεανικό look στα ρούχα της με τα μαλλιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Αυτοκίνητο χτύπησε και σκότωσε τρία παιδιά σε στάση λεωφορείου!

Η όμορφη μαμά, που επέλεξε ένα πλεκτό μίνι φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της το οποίο συνδύασε με over the knee σουέντ μπότες και λεπτή μαύρη ζώνη, μας εντυπωσίασε με τα μαλλιά της πιασμένα μισά μισά -με το πάνω μέρος να καταλήγει σε μια ψηλή αλοογούρα.

Το ίδιο ακριβώς hairstyle επιλέγει κατ’ επανάληψη τελευταία και η εγκυμονούσα Khloe, με τη διαφορά ότι επιλέγει να κάνει πιο wavy τα μαλλιά της που δίνει ακόμα περισσότερο όγκο στο όλο look. Μάλιστα όταν εμφανίζεται στην εκπομπή Keeping up with the Kardashians με αυτή την ιδιαίτερη κοτσίδα συνήθως επιλέγει να φοράει και μεγάλους κρίκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντας στις 31/1! Ποια ζώδια "κινδυνεύουν" να καταστραφούν;

Αν κι εμάς δεν μας αρέσει το look της Khloe, γιατί μας θυμίζει r n’ b τραγουδίστρια της δεκαετίας του 90, η Ελένη κατάφερε να μας κερδίσει αφού το ίσιο μαλλί ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό το χτένισμα και δείχνει αυτόματα πιο chic.

Πηγή: instyle.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share