Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Αυτή είναι η σωστή μέρα και ώρα να προσπαθήσεις να γίνεις μαμά!

1 Ιανουαρίου 2018 12:40
Αυτή είναι η σωστή μέρα και ώρα να προσπαθήσεις να γίνεις μαμά!

Δεν αναφέρομαι στην ωορρηξία σου, αλλά σε μία συγκεκριμένη στιγμή που αυξάνουν οι πιθανότητες, κάπως αλλιώς.

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι μία περίεργη υπόθεση. Σε κάποιες γυναίκες τυχαίνει "για πλάκα" και άλλες πρέπει να παλέψουν πραγματικά πολύ για να γίνουν μητέρες. Ένα πολύ λεπτό case, που στις περισσότερες περιπτώσεις προϋποθέτει σεξ για να προκύψει το μπεμπέ, και κυρίως σωστό timing.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη φωτιά στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς - Έχει πάρει μεγάλη έκταση!
Βρετανοί επιστήμονες είχαν την περιέργεια να δουν πότε με χρονικά δεδομένα γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά στη συγκεκριμένη χώρα. Αυτά που προέκυψε είναι ότι στις 6 Σεπτεμβρίου. Το οποίο συνεπάγεται ότι στις 2 Ιανουαρίου και μάλιστα στις 22:36 σημειώνεται ο εμγαλύτερος αριθμός επιτυχημένων ερωτικών συνευρέσεων.

“Ναι, αλλά γιατί τότε”; Αναρωτιέσαι. Η εξήγηση είναι πολύ λογική και την έδωσε το 73% των ζευγαριών που συμμετείχαν στην έρευνα: Στις 2 του μήνα είσαι σπίτι, χαλαρώνεις με το έτερον ήμισυ, θες να ξεχάσεις όλα όσα έχεις φάει και πιει με λύσσα τις προηγούμενες μέρες και το ένα φέρνει τ’ άλλο. Το 48% συμπλήρωσε πως τις μέρες αυτές έχει κέφι και διάθεση, άρα κίνητρο να κάνει σεξ, ενώ το 28% λέει ξεκάθαρα πως όλη αυτή η εορταστική διάθεση φουντώνει το πάθος για τον σύντροφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ευαγγελία Αραβανή αποθεώνει τον Νίκο Οικονομόπουλο στα μπουζούκια! Τα βλέμματα φωτιά και τα φιλιά από μακριά!

Το 71% δήλωσε μάλιστα πως η ιδανική ώρα για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια είναι όταν το ρολόι 22:36. Το γιατί δεν το εξήγησε κανένας βέβαια, αλλά τέλος πάντων. Α, επίσης το 36% από όσους έχουν πιάσει παιδί τη 2 μέρα του Γενάρη ήταν λίγο ζαλισμένοι από το ποτό. Κι αυτό λογικό.

Πηγή:Lady like

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share