Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μήπως να αλλάξεις συνήθειες; - Tα 3 λάθη που κάνεις στην ευαίσθητη περιοχή!

22 Δεκεμβρίου 2017 16:10
Μήπως να αλλάξεις συνήθειες; - Tα 3 λάθη που κάνεις στην ευαίσθητη περιοχή!

Πόνος, φαγούρα, ξηρότητα... Μερικά και μόνο από τα "θέματα" που μπορεί να έχει μια γυναίκα εκεί χαμηλά, και να της προκαλούν μια μόνιμη δυσφορία.

Φυσικά, η επίσκεψη στον γυναικολόγο είναι must. Όμως, επίσης must είναι να δίνουμε προσοχή στην ευαίσθητη περιοχή, και να αποφεύγουμε τα παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο "δράκος" των Αμπελοκήπων: Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του!

Το παρακάνεις με την καθαριότητα

Η υπερβολική καθαριότητα με αντισηπτικά μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και διαταραχές στην κολπική χλωρίδα. Αυτό ανέφεραν οι επιστήμονες που συμμετείχαν στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθήσεων του Γυναικείου Κατώτερου Ουρογεννητικού Συστήματος και της Περιοχής του Πρωκτού.

Επιλέγεις συνθετικά ρούχα

Επίσης, στο ίδιο Συνέδριο, επισημάνθηκε ότι είναι λάθος να φοράμε ρούχα από συνθετικά υλικά και να μη δίνουμε έμφαση στη σωστή αθλητική ένδυση.

Λες "ναι" στα νάιλον εσώρουχα και τα καλσόν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Αλλάξτε αμέσως την ταυτότητά σας αν γράφει…

Τα νάιλον εσώρουχα και τα καλσόν «πνίγουν» την ευαίσθητη περιοχή και διαμορφώνουν το κατάλληλο περιβάλλον για ανάπτυξη μικροβίων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Συνέδριο, σε ένα μικρό ποσοστό γυναικών εκδηλώνεται ένα σύνδρομο με χρόνιο και επίμονο άλγος στο αιδοίο που καθιστά βασανιστική τη ζωή της γυναίκας και αδύνατη τη σεξουαλική επαφή! Γενικά προσοχή, σωστή φροντίδα και... γυναικολόγος!

 

Ροή ειδήσεων

Share