Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Office look: 5 ρούχα που απαγορεύεται να φορέσεις στο γραφείο!

Η εμφάνισή θα πρέπει να εκπέμπει δυναμισμό!

20 Δεκεμβρίου 2017 15:42
Office look: 5 ρούχα που απαγορεύεται να φορέσεις στο γραφείο!

Για τις περισσότερες γυναίκες o συνδυασμός των ρούχων που κάνουν το πρωί για να πάνε στο γραφείο δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ο χρόνος είναι ελάχιστος, το άγχος για να τα προλάβουν όλα είναι τις περισσότερες φορές το κυρίαρχο αίσθημα και σαφώς οδηγεί σε στιλιστικά λάθη.

Στο γραφείο η εμφάνισή θα πρέπει να εκπέμπει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και κομψότητα. Το «φοράω ό,τι βρίσκω μπροστά μου» είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς. Γιατί η εμφάνισή μας στη δουλειά καθρεφτίζει την προσωπικότητά μας και εκτός των άλλων επηρεάζει και την ψυχολογία μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία "γροθιά" στο στομάχι: Στο ίδιο λευκό φέρετρο μάνα και κόρη στους Αγίους Αναργύρους!

Μια πρόχειρη εμφάνιση στο γραφείο ή ακόμα και ένα αποκαλυπτικό ρούχο μπορούν να προκαλέσουν σχόλια από τους γύρω σας που σίγουρα δεν τα θέλετε.

Σύμφωνα λοιπόν με μια βρετανική έρευνα που συμμετείχαν 2.000 άνδρες και γυναίκες, σε μία συνηθισμένη ημέρα οι γυναίκες που ετοιμάζονται για το γραφείο θα χρειαστούν 14 λεπτά για να διαλέξουν τι θα φορέσουν, ενώ οι άνδρες μόλις 9 λεπτά.

Επιπλέον, η έρευνα της TotalJobs.com αποκαλύπτει πως μία γυναίκα όταν ντύνεται πιο πρόχειρα στο γραφείο οι συνάδελφοι την ρωτούν έαν αισθάνεται καλά ή αν είναι κουρασμένη.

Μάλιστα το 16% των γυναικών παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί παρατήρηση από ανώτερό τους στο γραφείο για να μην φορέσουν ξανά τόσο αποκαλυπτικό ρούχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη - βόμβα: Οι γονείς της Ειρήνης Μελισσαροπούλου έκαναν μήνυση στην κόρη τους!

Το 15% ισχυρίζεται ότι δεν είναι ξεκάθαρο τι επιτρέπεται και τι όχι να φορά κανείς στο εργασιακό περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες απάντησαν ότι σε ένα εργασιακό περιβάλλον δεν είναι κατάλληλο να φορά κανείς:

1. Σορτς (57%)

2. Φούτερ και αθλητικές φόρμες (52%)

3. Κοντομάνικα με μηνύματα (48%)

4. Καπέλα (46%)

5. Σαγιονάρες (41%).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Ήταν να παντρευτούν και τα έσπασαν τελευταία στιγμή!

Πάντως το να ντύνεσαι καθημερινά για τη δουλειά κομψά, κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς, φαινομενικά, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Όμως, μπορεί να γίνει. Αρκεί να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ένα τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει να δημιουργείς εύκολα στην κάθε σου μέρα σύνολα που να σου ταιριάζουν.

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share