Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με ψηλοτάκουνα και κατακίτρινο σύνολο η Εμινέ στην Ελλάδα- Το είχε ξαναφορέσει με την... Λίντσεϊ Λόχαν (Photos)

7 Δεκεμβρίου 2017 13:08
Με ψηλοτάκουνα και κατακίτρινο σύνολο η Εμινέ στην Ελλάδα- Το είχε ξαναφορέσει με την... Λίντσεϊ Λόχαν (Photos)

Με ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο και ψηλά τακούνια έφτασε στην χώρα μας, η γυναίκα του Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ.

Κρατώντας το χέρι του Προέδρου της Τουρκίας, η ίδια κατέβηκε τα σκαλιά από το προεδρικό αεροπλάνο με αποτέλεσμα να φανούν όλες οι λεπτομέρειες του λουκ της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο: 9χρονος πήδηξε από γέφυρα μπροστά στον πατέρα του!

Η γυναίκα του Πρόεδρου προτίμησε ένα μονόχρωμο σύνολο με κίτρινο παντελόνι, κίτρινο ζιβάγκο και ίδιου χρώματος μαντίλα, ενώ τα ψηλά τακούνια της σε ταμπά χρώμα, τα οποία συνδύασε με την τσάντα χειρός της δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Έχοντας επιλέξει ακόμη και παρομοίου χρώματος καρφίτσα και δαχτυλίδι και ένα γκρι παλτό με φερμουάρ, το οποίο έσπασε την μονοτονία, η ίδια ξεχώρισε από τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προτίμησε ένα μπλε σκουρόχρωμο κουστούμι.

Ωστόσο, αυτό το σύνολο δεν είναι η πρώτη φορά που το επιλέγει η Εμινέ, καθώς η ίδια είχε προτιμήσει το ίδιο ακριβώς σύνολο, όταν η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν είχε επισκεφτεί το ζεύγος στο Προεδρικό Μέγαρο, για να συζητήσουν για εθνικά ζητήματα, όπως τον πόλεμο στο Χαλέπι και το προσφυγικό.

Η Εμινέ τότε είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο ζιβάγκο και παντελόνι, προτιμώντας όμως εκείνη την φορά ένα άλλο πανωφόρι κι μία άλλη μαντίλα παρόμοιου χρώματος.

Πάντως, η στιλιστική επιλογή που έκανε για την επίσκεψή της στην Ελλάδα δεν είναι πρωτότυπη, με την σύζυγο του Προέδρου να φορά ως επί το πλείστον φωτεινά χρώματα, όπως πράσινα, γαλάζια, ροζ και κόκκινα σύνολα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση "βόμβα" στον Παναθηναϊκό: Δυστυχώς η χειρότερη εκτίμηση επαληθεύεται!



Πηγή: iefimerida.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share