Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα εύκολο και πρακτικό κόλπο για να βγάλεις το foundation από τα ρούχα σου!

Θα σου λύσει τα χέρια!

29 Νοεμβρίου 2017 14:19
Ένα εύκολο και πρακτικό κόλπο για να βγάλεις το foundation από τα ρούχα σου!

Αν μπορούσα ξεκινούσα να σου απαριθμώ τις φορές που έχω καταστρέψει ένα ρούχο από τους λεκέδες του μέικ απ, θα βαριόσουν να κάνεις scroll down.

Γι' αυτό, λοιπόν, ένα θα σου πω όταν κι εσύ περνάς τα ίδια: όσο κι αν το ένστικτο σου, σου λέει να πιάσεις το προϊόν ντεμακιγιάζ σου για να καθαρίσεις τον λεκέ από το μέικ απ σου, φέρε αντίσταση και άφησε το κάτω.

Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ τα οποία 9 στις 10 περιπτώσεις έχουν βάση κάποιο έλαιο, μπορεί να κάνουν για το μακιγιάζ του προσώπου σου, αλλά σίγουρα δεν κάνουν για τα ρούχα σου! Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν βοηθάει την κατάσταση, αλλά την κάνει και χειρότερη!

Για να είσαι λοιπόν σίγουρη, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αλλά και για να βεβαιωθείς ότι τα ρούχα σου από εδώ και πέρα, θα είναι… σώα και αβλαβή η λύση είναι μία: Να βάλεις αφρό ξυρίσματος στον λεκέ! Μπορείς να προσθέσεις στον αφρό και λίγο καθαρό οινόπνευμα για ακόμη πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Τρίψε, λοιπόν, απαλά τον λεκέ με τον αφρό και, έπειτα βάλε το ρούχο στο πλυντήριο. Αυτός ο τρόπος είναι αποτελεσματικός όχι μόνο για τα ρούχα, αλλά και για άλλα αντικείμενα όπως χαλάκια του μπάνιου, πετσέτες του μπάνιου κτλ.

 

Ροή ειδήσεων

Share