Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Δίνουν χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας: 3 λόγοι να φοράς γυαλιά ηλίου και τον χειμώνα!

24 Νοεμβρίου 2017 09:55
Δίνουν χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας: 3 λόγοι να φοράς γυαλιά ηλίου και τον χειμώνα!

Mε σκούρους ή πολύχρωμους φακούς, aviators, cat eye, oversized, στρογγυλά. Tα γυαλιά ηλίου έχουν θέση στις καθημερινές σου εμφανίσεις και τον χειμώνα.

Θεωρούνται ως «κόσμημα» των ματιών, για πολλούς φετίχ και δίνουν χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας.

Πολλοί επενδύουν σε αυτά μιας και ξέρουν ότι ένα ζευγάρι – καλής ποιότητας- μπορεί ακόμα και να μεταμορφώσει ένα outfit. Όλο το καλοκαίρι δεν τα αποχωριστήκαμε τόσο για λόγους στιλ όσο και υγείας (προστασίας από τον ήλιο). Η μόδα στα γυαλιά ηλίου εξελίσσεται με ολοένα και πιο ενδιαφέρον τρόπο και ένα καλό ζευγάρι αποτελεί επένδυση και ένα μέσο να προστατευτούμε από τις βλαβερές ακτίνες UV. Γυαλιά ηλίου και τον χειμώνα, λοιπόν, για τους τρεις λόγους που ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Μετά από 6 χρόνια διέλυσαν τα πάντα σε μια στιγμή!

1) Ο ήλιος τον χειμώνα είναι εξίσου βλαβερός με αυτόν το καλοκαίρι:Είναι επιτακτική η ανάγκη χρήσης γυαλιών ηλίου και τους χειμερινούς μήνες, καθώς – ειδικά στην χώρα μας που έχει μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας- μπορούν να απορροφούν μεγάλο ποσοστό της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου. Αν τα μάτια δεν προστατεύονται και τον χειμώνα, είμαστε εκτεθειμένοι σε πολυάριθμες παθήσεις των ματιών όπως φλεγμονές στο εσωτερικό των βλεφάρων (επιπεφυκίτιδες), θόλωμα του φακού του ματιού (καταρράκτης), ερυθρίαση των ματιών κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "H μικρή είναι θύμα..." - Τι λέει ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη;

2) Η μη χρήση γυαλιών ηλίου είναι επικίνδυνη για τους οδηγούς: Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκληθεί ατυχήματα στο δρόμο, λόγω της κακής ορατότητας των οδηγών εξαιτίας του ήλιου που «έπεφτε στα μάτια» τους. Η λύση είναι να αφήνετε πάντα ένα ζευγάρι άνετα και καλής ποιότητας γυαλιά ηλίου (με όχι πολύ σκούρους φακούς) στο αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks - αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά τους συντρόφους των κοριτσιών! Ποιας σας αρέσει περισσότερο;

3) Τα γυαλιά ηλίου δείχνουν stylish (και) τον χειμώνα: Ένα καλό παλτό, μια εντυπωσιακή τσάντα, ένα ιδιαίτερο ζευγάρι μπότες και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου – καλής ποιότητας, με στιλ- είναι τα απαραίτητα κομμάτια για μια χειμερινή εμφάνιση που δεν θα περάσει εύκολα απαρατήρητη. H βιομηχανία των γυαλιών ηλίου ολοένα εξελίσσεται και τα σχέδιά τους αναβαθμίζουν τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Ένα στιλιστικό τιπ είναι επιλέγετε γυαλιά ηλίου με σκούρους φακούς.

Πηγή: bovary.gr

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share