Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είσαι γυναίκα; Εδώ θα βρεις τις καλύτερες προσφορές του Black Friday για ένα... μικρό δωράκι στον εαυτό σου!

23 Νοεμβρίου 2017 09:49
Είσαι γυναίκα; Εδώ θα βρεις τις καλύτερες προσφορές του Black Friday για ένα... μικρό δωράκι στον εαυτό σου!

Είσαι γυναίκα; Θες να ανανεωθείς εδώ και καιρό και να κάνεις ένα μικρό δωράκι στον εαυτό σου, αλλά οι οι διάφορες υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν;

Τι καλύτερο από την αυριανή Black Friday! Και επειδή στα μαγαζιά μπορεί να γίνεται και ένας μικρο χαμούλης εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ψάξαμε για εσένα και βρήκαμε τα site που έχουν μερικές από τις καλύτερες προσφορές, ώστε να κάνεις τις αγορές σου διαδικτυακά και να ψωνίσεις και να μην παιδευτείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με κοκαΐνη – Το βίντεο από την σύλληψη!

1.Η&M

Έως και 50& φτάνουν οι προσφορές στο site του γνωστού πολυκαταστήματος σε όλα τα είδη! Φυσικά το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν έχει μόνο ρούχα για γυναίκες οπότε μπορεί να επωφεληθείς και για κανένα δωράκι στον καλό σου!

Μπες στο ηλεκτρονικό του site εδώ και τσέκαρε τι παίζει!

2.Brands Galaxy

Ακόμα ένα site που έχει τα πάντα! Ρούχα, καλλυντικά,αρώματα για γυναίκα και άντρες, όλα θα τα βρεις εκεί! Οι εκπτώσεις του μπορούν να αγγίξουν ακόμα και το 95%!

Μπες στο ηλεκτρονικό τους site εδώ

3.Stradivarius

To συγκεκριμένο κατάστημα δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις! Ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που σχεδόν όλο τον χρόνο είναι σε πολύ προσιτές τιμές αλλά αύριο θα χτυπήσουν κόκκινο!

Επισκέψου το ηλεκτρονικό τους site εδώ

4.Luigi

Ένα αρκετά οικονομικό site για παπούτσια με πολλές και διαφορετικές επιλογές. Μπότες,γόβες και ότι άλλο καλό θες θα τα βρεις εκεί!

Δες το ηλεκτρονικό τους κατάστημα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Με είχαν δεμένη στο κρεβάτι και…» Ραγίζει καρδιές η κατάθεση ψυχής της Μίνας Αρναούτη για τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο! Όσα δεν γνώριζε κανείς ως τώρα… (video)

5.The Moon Cat

Πυτζάμες εσώρουχα, όχι μόνο για εσένα αλλά και για τον καλό σου ακόμα και για το παιδί σου! Πολύ προσιτές τιμές αλλά και πολύ ωραία σχέδια!

Δες το ηλεκτρονικό τους κατάστημα εδώ

Και τελευταίο Parizianista

Ακόμα ένα site με πολύ ωραία και οικονομικά ρούχα που αξίζει να επισκεφτείς!

Επισκεφτείτε την σελίδα τους εδώ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share