Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μακιγιάζ για εγκύους: Οι διάσημες Ελληνίδες σε ενδιαφέρουσα μας δίνουν ιδέες!

18 Νοεμβρίου 2017 15:40
Μακιγιάζ για εγκύους: Οι διάσημες Ελληνίδες σε ενδιαφέρουσα μας δίνουν ιδέες!

Φέτος, η χρονιά έχει πολλές διάσημες Ελληνίδες σε ενδιαφέρουσα. Τα ευχάριστα νέα διαδέχτηκαν το ένα το άλλο, και κάτι μας λέει ότι έπεται και συνέχεια!

Η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Βίκυ Καγιά, η Δούκισσα Νομικού είναι 4 από τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που περιμένουν μωρό (για την Καγιά είναι το δεύτερο, για τις υπόλοιπες το πρώτο) και φυσικά οι εμφανίσεις τους τραβούν το ενδιαφέρον.

Και μπορεί στην καθημερινότητά τους, και στην όμορφη αυτή περίοδο που διανύουν, να μην έχουν καθόλου ανάγκη μακιγιάζ, ωστόσο στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά και στη δουλειά τους στην τηλεόραση, φροντίζουν πάντα γι’ αυτό και …μας δίνουν ιδέες (για εγκυμονούσες και μη!)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Παγκόσμιο σοκ! Πέθανε θρύλος του αθλητισμού!

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της (περιμένει αγοράκι) και μπορεί να μην κάνει τηλεόραση αυτό το διάστημα, ωστόσο συνεχίζει τις συνεργασίες της ως μοντέλο. Μία απ’ αυτές με τη L’Oreal Paris, για το lookbook της οποίας πόζαρε μ’ ένα καταπληκτικό μακιγιάζ, από το οποίο ξεχωρίζει το Color Riche Power κόκκινο καφέ κραγιόν της (από τη συνεργασία της L’ Oreal με τον οίκο Balmain).

H Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται και αυτή στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόσφατα εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη μ’ ένα μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (που επιμελήθηκε ο make-up artist Θάνος Βογιατζής). Τα μάτια της είναι βαμμένα σε γήινους τόνους (με παλέτα σκιών της Inglot) και τονισμένα με smokey, ενώ τα χείλη της έχουν ένα ombre σε nude αποχρώσεις (το κραγιόν της είναι το Shy Girl της Mac Cosmetics).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άση Μπήλιου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και το ξέσπασμα της γνωστής αστρολόγου: «Έγινε πειραματόζωο!»

H Βίκυ Καγιά βρίσκεται στον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της (περιμένει αγοράκι) και συνεχίζει τα γυρίσματα του Shopping Star. Το μακιγιάζ της (που επιμελείται η make-up artist Μαίρη Φακίνου) είναι συνήθως πολύ ελαφρύ, με την έμφαση να δίνεται στα χείλη της όπως εδώ με κόκκινο κραγιόν (Mua Cosmetics).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστικός γάμος για Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππο Μιχόπουλο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την προετοιμασία

H Αθηνά Οικονομάκου μπήκε μόλις στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει τα γυρίσματα στη σειρά «Έλα στη θέση μου», ενώ εργάζεται και για τη συλλογή της Allover by Athina Oikomomakou. Σε μια πρόσφατη χαλαρή της βόλτα την είδαμε ανάλαφρα βαμμένη με ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση να τονίζει τα χείλη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμένη η showbiz: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Πηγή: joytv.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share