Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

8 χτενίσματα που κάνουν πάταγο αυτή την σεζόν! - Εσύ ποιο θα επιλέξεις; (Photo)

9 Νοεμβρίου 2017 11:34
8 χτενίσματα που κάνουν πάταγο αυτή την σεζόν! - Εσύ ποιο θα επιλέξεις; (Photo)

Ωραία αυτή η σεζόν. Τώρα που κάνει και λίγο κρύο, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι να είμαστε στον καναπέ με μια κουβερτούλα να μας κρατάει ζεστές, ενώ βλέπουμε το ένα μετά το άλλο επεισόδιο, Stranger Things.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Η αποκάλυψη της Νατάσας Καλογρίδη για το σeξ στο ριάλιτι! Για πρώτη φορά τους έδωσε στεγνά! (video)

Τέλεια φάση δεν λέω, αλλά θα αναγκαστούμε και κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουμε τον… «πραγματικό» κόσμο. Να σηκωθούμε από αυτόν τον καναπέ, να ντυθούμε, να φτιαχτούμε και να πάμε στις δουλειές μας.

Πώς θα το κάνουμε όμως αυτό, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε ώρες ολόκληρες μπροστά από τον καθρέφτη; Ειδικά, όσον αφορά τα μαλλιά μας;

Πώς θα τιθασεύουμε την πλούσια κόμη μας, όταν από το… άραγμα δεν έχουμε προλάβει ούτε να τα λούσουμε; Μια ματιά στα παρακάτω χτενίσματα και θα βρούμε την λύση κι εσύ και εγώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Γιατί δεν βρέθηκε ποτέ η τσάντα της; Η μεγάλη αποκάλυψη της μάνας!

Και τα παρακάτω hairstyles είναι κατάλληλα για τέτοιες περιστάσεις, αλλά και πολύ κομψά! Δεν είναι τυχαίο που είναι το πιο popular χτενίσματα στο Pinterest εξάλλου…

 

Ροή ειδήσεων

Share