Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για να κλέψεις τις εντυπώσεις: To πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου! (Photo)

3 Νοεμβρίου 2017 13:45
Για να κλέψεις τις εντυπώσεις: To πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου! (Photo)

Από ότι όλα δείχνουν, η εικόνα της γυναίκας με τα πλούσια μακριά μαλλιά αποτελεί παρελθόν.

Οι οίκοι υψηλής ραπτικής θέλοντας να κάνουν ακόμα πιο πρωτότυπη, ανατρεπτική, εκκεντρική, μοναδική την εμφάνιση κάθε γυναίκας, προσπάθησαν μέσα από τις επιδείξεις τους για τη σεζόν Φθινόπωρο 2017, να μας συστήσουν όχι μόνο ιδιαίτερες δημιουργίες, αλλά και αλλαγές στα μαλλιά, ικανές να γίνουν το πολυπόθητο statement.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις audition! Έδωσαν μάχη οι κριτές! (video)

Στην κορυφή αυτών των προτάσεων βρέθηκε ένα κούρεμα που ήταν πολύ δημοφιλές στη δεκαετία του 60, όμως επέστρεψε δυναμικά με μια πιο μοντέρνα και cool εκδοχή από τα χέρια των hairstylists, μια εκδοχή που μας κάνει να αναθεωρήσουμε την άποψη μας για αυτό και να πιστέψουμε, ότι δεν αφορά μόνο το αντρικό κοινό, αλλά και εμάς τις γυναίκες.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας μπαίνει το bowl cut, το οποίο ονομάστηκε έτσι, επειδή στο παρελθόν (ακόμα κι αν είναι παράξενο αυτό) οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν κατσαρόλες στο κεφάλι τους και το μέρος του μαλλιού που έβγαινε κάτω από το αυτί το έκοβαν. Και πράγματι, το αποτέλεσμα ήταν σαν να φοράνε καπελάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

Το συγκεκριμένο κούρεμα ήταν αυτό που επέλεξε ο Jeremy Scott, ο οποίος είναι βέβαια γνωστός για τα πολύ τολμηρά beauty looks που παρουσιάζει στις πασαρέλες του. Ο Jeremy Scott έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτό το κούρεμα, όταν κατά τη διάρκεια του σόου του, τα μοντέλα υιοθέτησαν bowl-cut looks την επιμέλεια των οποίων είχε ο hairstylist Eugene Souleiman και τα συνδύασαν με μακιγιάζ το οποίο έδινε έμφαση στα μάτια.

Ένα αποτέλεσμα έντονο και μυστήριο, αλλά ταυτόχρονα φρέσκο και νεανικό. Μάλιστα, όπως τότε τόνισε ο hairstylist, το ασύμμετρο bowl -cut στο σόου του brand ήταν μια εμπνευσμένη από τα '80s εκδοχή του bowl -cut των '60s.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλεος: Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής "πέταξε" τα οπίσθια του στα social media!

Είναι ένα κούρεμα δυνατό, μοντέρνο, μίνιμαλ και κομψό που δίνει ένταση σε τετράγωνα, τριγωνικά και οβάλ πρόσωπα, αποκαλύπτει το λαιμό της γυναίκας, πλαισιώνει άψογα το πρόσωπο, εξασφαλίζει όγκο. Ιδανικό για φυσικά ίσια μαλλιά.

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share